Notícies
Foto: Casal Municipal Torredembarra.
15 de maig del 2018
Torredembarra ofereix una jornada informativa sobre la nova Llei d'Autònoms
Es farà el dimecres, 30 de maig, és gratuïta i cal apuntar-se prèviament
La jornada informativa i gratuïta sobre la nova Llei d'Autònoms la impartiran els tècnics i col•laboradors del Punt d'Autoocupació Incorpora de Torredembarra i està dirigida a qualsevol persona interessada en conèixer tots els canvis que inclou la nova llei. S’aclariran dubtes sobre l'ampliació de la tarifa plana dels autònoms, les mesures per afavorir la contractació i la conciliació de la vida familiar i laboral, les noves deduccions fiscals i la compatibilitat del treball autònom i la pensió de jubilació, entre d'altres.

Aquesta xerrada, que es farà el pròxim 30 de maig de quatre a sis de la tarda al Casal Municipal de la localitat complementa les accions que desenvolupa el Servei Municipal d'Orientació Laboral en col•laboració amb el Grup Incorpora Tarragona per a autònoms. Des d'aquest servei es dona suport i s'acompanya a l’emprenedor en la creació de la pròpia empresa o de la seva activitat econòmica perquè pugui tirar endavant el seu projecte.

Les persones interessades en assistir a la jornada, que és gratuïta, poden confirmar la seva assistència a través del telèfon 626 993 104 o a l’adreça de correu electrònic mjurado@formacioitreball.org
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla