Notícies
Foto: Casal Municipal Torredembarra.
15 de maig del 2018
Torredembarra ofereix una jornada informativa sobre la nova Llei d'Autònoms
Es farà el dimecres, 30 de maig, és gratuïta i cal apuntar-se prèviament
La jornada informativa i gratuïta sobre la nova Llei d'Autònoms la impartiran els tècnics i col•laboradors del Punt d'Autoocupació Incorpora de Torredembarra i està dirigida a qualsevol persona interessada en conèixer tots els canvis que inclou la nova llei. S’aclariran dubtes sobre l'ampliació de la tarifa plana dels autònoms, les mesures per afavorir la contractació i la conciliació de la vida familiar i laboral, les noves deduccions fiscals i la compatibilitat del treball autònom i la pensió de jubilació, entre d'altres.

Aquesta xerrada, que es farà el pròxim 30 de maig de quatre a sis de la tarda al Casal Municipal de la localitat complementa les accions que desenvolupa el Servei Municipal d'Orientació Laboral en col•laboració amb el Grup Incorpora Tarragona per a autònoms. Des d'aquest servei es dona suport i s'acompanya a l’emprenedor en la creació de la pròpia empresa o de la seva activitat econòmica perquè pugui tirar endavant el seu projecte.

Les persones interessades en assistir a la jornada, que és gratuïta, poden confirmar la seva assistència a través del telèfon 626 993 104 o a l’adreça de correu electrònic mjurado@formacioitreball.org
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla