Notícies
Foto: ANC Altafulla
16 de maig del 2018
L’ANC d’Altafulla convoca una nova concentració aquest dimecres al vespre a la plaça del Pou
Òmnium Cultural i l'ANC han convocat una concentració a les poblacions catalanes 7 mesos després de l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez
Com tots els dies 16 de cada mes, entitats i partits sobiranistes es concentraran aquest vespre a tot el territori per recordar que fa 7 mesos de l'empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez . A Altafulla, la plaça del Pou serà escenari aquest dimecres, a partir de les 8 del vespre, de la concentració de protesta.

Pere Piqué, coordinador de l’ANC d’Altafulla, ha avançat que, com altres vegades, es farà un llaç groc amb espelmes i es llegirà el manifest que ha preparat l’Assemblea a nivell nacional.

Com a particularitat, però, Pere Piqué ha afegit que durant aquest dimecres estaran força pendents de les notícies que vagin arribant de Brussel•les, on aquest dimecres al matí els consellers destituïts pel govern espanyol Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig, han acudit a la cita amb la justícia sobre la seva extradició a Espanya. Al voltant de les 11 del matí, s’ha sabut que la fiscalia belga ha demanat finalment a la Cambra del Consell que rebutgi l’euroordre dictada pel jutge del Suprem Pablo Llarena, perquè no es lliurin els consellers a l’estat espanyol.

Aquesta és la segona concentració que es fa aquest mes de maig a Altafulla, després que el passat dia 3 una trentena de persones es concentressin a la plaça del Pou per recordar que fa mig any de l'empresonament d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

Dos dies després de la investidura de Quim Torra com a president de la Generalitat, el coordinador local de l’ANC, Pere Piqué, recorda que el candidat de l’entitat sobiranista és Carles Puigdemont.

L'ANC d’Altafulla prepara alguns actes de cara a les pròximes setmanes, que anirà avançant en els pròxims dies. De moment, la concentració d’avui serà a les 8 a la plaça del Pou d’Altafulla i tindrà un caràcter de celebració per les notícies arribades de la capital belga.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla