Notícies
12 de febrer del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Esplai de Jubilats es reuneixen per compartir inquietuds
A la trobada hi han assistit una cinquantena de persones, que han posat sobre la taula aspectes puntuals de caràcter veïnal
La corporació municipal ha visitat aquest dimecres a la tarda l’Esplai de Jubilats d’Altafulla en el que ha esdevingut la tradicional trobada anual entre ambdues entitats.

Una convocatòria que serveix per posar sobre la taula les principals preocupacions i inquietuds dels avis i àvies de la vila. El president de l’Esplai, Tomàs Biarnès, ha explicat que el funcionament del centre i de les seves activitats es desenvolupa amb total normalitat, i que els problemes que poden sorgir són aspectes puntuals de caràcter més veïnal.

Una de les demandes que sí que s’ha fet des de l’entitat és la formació de dues persones més en l’ús dels desfibril·ladors externs automàtics. Un curs que ja van realitzar dos dels seus socis, però que volen ampliar altres persones.

Des de l’Ajuntament ja han pres nota, i ara per ara, no hi ha previst cap projecte conjunt concret per aquest 2015. El que sí que es manté és tota l’oferta d’activitats que promou la regidoria d’Acció Social dirigida al col·lectiu de la gent gran.

A la trobada hi han estat presents una cinquantena de persones. Per part de l’Ajuntament hi han assistit l’alcalde, Fèlix Alonso, i els regidors Jordi Molinera, Francesc Farré, Montse Castellarnau, Eva Martínez, i Pere Gomés.
Tomàs Biarnés, president Esplai de Jubilats
Tomàs Biarnés, president Esplai de Jubilats
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla