Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
17 de maig del 2018
Comencen els treballs de reposició de la sorra a la platja d’Altafulla
L’objectiu és lluitar contra l’erosió i pal•liar els danys pels temporals de l’hivern per deixar la platja en estat òptim per al bany i els Jocs
Aquesta setmana ha començat els treballs de redistribució de sorra a la platja d'Altafulla, per tal de que estigui en plenes condicions per als mesos de màxima afluència de visitants. Unes tasques emmarcades en l'actuació que realitza anualment el Servei Provincial de Costes a Tarragona del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient en diferents platges del territori i que enguany compten amb un pressupost total per a la demarcació de Tarragona de 782.000 euros.

La principal actuació a la platja d’Altafulla és la recuperació de la sorra perduda pels temporals d'hivern. Els treballs es centren en traslladar la sorra de l’extrem de Tamarit cap a la zona central de la platja i fins al parc del Voramar, la més afectada pels temporals. Una tasca que s’allargarà de vuit a deu dies i que deixarà la platja en òptimes condicions per a la celebració de la prova de triatló dels Jocs Mediterranis, com explica el regidor responsable de la gestió de les Platges de l'Ajuntament d'Altafulla, Jaume Sànchez.

Els treballs consistiran bàsicament en l’aportació de sorra de platja als llocs erosionats i més malmesos, que enguany ha estat la zona del davant del Parc del Voramar. Com a mesura de prevenció, és deixarà unes dunes de sorra per si cal tornar a reposar-la, com ha detallar el regidor Jaume Sànchez.

A més, durant l’actuació s'aprofita, amb les indicacions de l’Associació Mediambiental la Sínia, per obrir pas del riu Gaià cap al mar amb una entrada d'aigua. Tot plegat farà que la platja d’Altafulla llueixi la bandera blava que recentment ha renovat.

Amb aquesta actuació, la platja d’Altafulla tornarà a estar en estat òptim de cara a la temporada de bany i a la celebració de la prova de triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 del pròxim 23 de juny.
Jaume Sànchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sànchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sànchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Medidas extremas"
25 de maig a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Diada del Club Bàsquet Altafulla
26 de maig a partir de les 09:00h. al pavelló poliesportiu
Organitza: CBA
Mercat Agroecològic
26 de maig a partir de les 10:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: Hort de la Sínia
Exposició 'Parelles artístiques 2018'
31 de maig a les 16:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Associació Ment i Salut La Muralla