Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
17 de maig del 2018
El XXXI Premi de Periodisme Mañé i Flaquer s’estén a tot el Baix Gaià
El guardó presenta novetats per potenciar la participació mantenint-ne la qualitat
L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura i amb el patrocini de Repsol, ha presentat aquest dimecres al matí la 31ena edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, farcida de canvis per potenciar una major participació tot mantenint la qualitat del guardó.
Els canvis que inclouen les bases impliquen les dues modalitats.

El premi en la categoria de Comunicació Local, dotat amb 2000 euros, amplia fronteres més enllà de Torredembarra i els treballs periodístics podran tractar sobre qualsevol localitat del Baix Gaià. Amb aquesta modificació, el consistori torrenc pretén assolir una major participació i, al mateix temps, refermar la capitalitat d'aquest àmbit geogràfic.

En l’àmbit de Periodisme turístic, el premi manté els 6.000 € i s’hi afegeix el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per tal de publicar-lo en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Durant l’acte de presentació dels premis, l’alcalde, Eduard Rovira, ha fet un agraiment a Repsol com a patrocinador i al Col•legi de Periodistes com a col•laborador del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer.

El Premi de Periodisme Mañé i Flaquer manté les dues categories: comunicació local dotat amb 2000 euros i periodisme turístic amb un premi de 6.000 €. Els premis es donaran durant la tardor.

Podran concórrer articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d’agost de 2018. Termini de presentació de treballs: 30 de setembre de 2018.

El jurat està format per Coia Ballester (presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes de Catalunya), Jordi Farré (director de la Càtedra Internacional URV/ Repsol d’Excel•lència en Comunicació), Josep Maria Girona (exdirector de SER Catalunya, col•laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV), Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol, i Sergio Vila-Sanjuán (coordinador del suplement Cultura/s de La Vanguardia. Premi Nadal 2013).
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla