Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
17 de maig del 2018
El XXXI Premi de Periodisme Mañé i Flaquer s’estén a tot el Baix Gaià
El guardó presenta novetats per potenciar la participació mantenint-ne la qualitat
L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura i amb el patrocini de Repsol, ha presentat aquest dimecres al matí la 31ena edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, farcida de canvis per potenciar una major participació tot mantenint la qualitat del guardó.
Els canvis que inclouen les bases impliquen les dues modalitats.

El premi en la categoria de Comunicació Local, dotat amb 2000 euros, amplia fronteres més enllà de Torredembarra i els treballs periodístics podran tractar sobre qualsevol localitat del Baix Gaià. Amb aquesta modificació, el consistori torrenc pretén assolir una major participació i, al mateix temps, refermar la capitalitat d'aquest àmbit geogràfic.

En l’àmbit de Periodisme turístic, el premi manté els 6.000 € i s’hi afegeix el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per tal de publicar-lo en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Durant l’acte de presentació dels premis, l’alcalde, Eduard Rovira, ha fet un agraiment a Repsol com a patrocinador i al Col•legi de Periodistes com a col•laborador del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer.

El Premi de Periodisme Mañé i Flaquer manté les dues categories: comunicació local dotat amb 2000 euros i periodisme turístic amb un premi de 6.000 €. Els premis es donaran durant la tardor.

Podran concórrer articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d’agost de 2018. Termini de presentació de treballs: 30 de setembre de 2018.

El jurat està format per Coia Ballester (presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes de Catalunya), Jordi Farré (director de la Càtedra Internacional URV/ Repsol d’Excel•lència en Comunicació), Josep Maria Girona (exdirector de SER Catalunya, col•laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV), Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol, i Sergio Vila-Sanjuán (coordinador del suplement Cultura/s de La Vanguardia. Premi Nadal 2013).
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament