Notícies
12 de febrer del 2015
Els panells informatius de l’estació de trens d’Altafulla continuen en fase de proves
La megafonia ja fa mesos que funciona, i ara Adif ha presentat una aplicació per a smartphones d’informació els serveis i trànsit ferroviari
Fa mesos que l’estació de trens d’Altafulla disposa de megafonia a les seves instal·lacions. Una demanda per part dels usuaris i de l’Ajuntament a la qual Adif va donar resposta el setembre del 2012. Fins el 2013, però, no va funcionar amb normalitat. Una altra de les reivindicacions que encara continua pendent, però, és el funcionament correcte dels panells informatius. A dia d’avui encara estan en fase de proves ja que no es troben en xarxa i no poden actualitzar la informació en temps real. A més, durant els darrers mesos, les instal·lacions han patit actes vandàlics reincidents, i els aparells han quedat malmesos. Un fet que ha lamentat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. També resta pendent la instal·lació d’un dispensador de bitllets a la mateixa andana.

Durant la Fira Internacional de Fitur, celebrada ara fa uns dies a Madrid, Adif va presentar un nou servei per als usuaris. Es tracta de l’aplicació per a smartphones ‘Adif al teu mòbil’, que ofereix informació en temps real sobre el trànsit ferroviari i els serveis de les estacions.
Els ciutadans interessats en aquest servei podran descarregar-lo de forma gratuïta tant a Google com a Apple.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla