Notícies
Foto: Signatura 'Conveni Còrner'
12 de febrer del 2015
La Diputació de Tarragona presenta nou material audiovisual de promoció de la Costa Daurada
El passat 16 de gener, l’Ajuntament d’Altafulla va entrar a formar part del Conveni Còrner, també promogut per l’ens comarcal
L’Auditori de la Diputació de Tarragona serà l’escenari el proper dimarts 17 de febrer de la presentació del nou material audiovisual de promoció de la Costa Daurada. Uns treballs, dirigits per la productora Minifilms, que pretenen mostrar els principals actius i productes turístics del nostre territori, des de la perspectiva dels usuaris i visitants. Més enllà del caràcter documental i descriptiu, la intenció és conèixer com interactuen en aquests espais, les coses que senten, i les emocions que viuen.

L’acte, a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet, tindrà lloc a partir de les 8 del vespre, i oferirà també un concert de Joana Serrat, qui ha adaptat una de les seves cançons, ‘Green Grass’, com a banda sonora del material. El regidor de Comerç, Consum, i Transport de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, també ha confirmat la seva assistència.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ja va signar el passat 16 de gener la dotzena edició del Conveni Còrner. Una iniciativa de promoció turística amb ajuntaments i ens públics i privats de la Costa Daurada, entre ells l’Ajuntament d’Altafulla. L'objectiu és regular la participació conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals, optimitzant així els recursos destinats a la promoció turística millorant en eficiència i eficàcia.

Ara, aquest nou material audiovisual que es presentarà el proper dimarts servirà com a carta de presentació de la Costa Daurada en les diferents accions de difusió i de suport a la comercialització que es duen a terme.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla