Notícies
12 de febrer del 2015
Un llibre homenatjarà Ovidi Montllor en el vintè aniversari de la seva mort amb material inèdit
Enguany també homenatjarà la seva figura la formació Verdcel, qui actuarà a Altafulla el 28 de març en el marc del festival BarnaSants
L'editorial Sembra Llibres publicarà a mitjan març 'Ovidi Montllor, un obrer de la paraula'. Es tracta d'un treball escrit per l'escriptor Jordi Tormo que contindrà fotografies i poemes fins ara inèdits de l'artista alcoià. El pròleg serà del cantautor xativí Feliu Ventura. Al llibre, Tormo s'endinsa en la vida i obra de Montllor per mostrar-ne la cara més emotiva, alhora que en repassa la trajectòria artística, que inclou la interpretació, la cançó, la recitació i la poesia. El 2015 es compleixen vint anys de la mort de l'artista i amb la publicació d'aquest llibre es vol divulgar la figura i l'obra d'un dels artistes més emblemàtics del País Valencià.

Qui enguany també dedica especial atenció a Ovidi Montllor és el festival BarnaSants. La mostra de cançó d’autor reivindicarà la seva figura quan es commemoren també els vint anys de la seva mort. Seran molts, de fet, els espectacles dedicats a Montllor fins el mes d’abril arreu del territori. I seran molts també, un any més, els concerts que se celebraran a càrrec de cantautors de renom, com d’altres que s’estan fent un lloc dins del panorama del nostre país.

Un dels grans noms del programa, Pedro Guerra, visitarà el proper 21 de març Altafulla. L’actuació tindrà lloc a les 8 del vespre al Casal La Violeta.

També farà parada al municipi el cantautor Verdcel, qui, precisament, inspira les seves cançons amb els versos d’Ovidi Montllor, traslladats al context actual. En aquest cas serà el 28 de març a les 8 del vespre a la Pallissa de l’Era del Senyor.
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat