Notícies
Foto: Video promocional triatló
12 de juny del 2018
Cares conegudes de l’esport i la televisió promocionen Altafulla com a seu de la triatló
El vídeo promocional del municipi seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 l’ha fet un altafullenc i ja corre per les xarxes
La presentadora i model Mireia Canalda, el presentador Manel Fuentes, la nedadora Gemma Mengual, l’actor Manel Piñero, la corredora de muntanya Núria Picas, el nedador Felipe López, l’actriu l'Ares Teixidó i el futbolista David López són els protagonistes del primer vídeo promocional del municipi com a seu de la triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

En el vídeo, on hi surten imatges d’Altafulla, les cares conegudes de l’esport i l’entreteniment català animen a gaudir del municipi com a seu de la triatló dels Jocs Mediterranis 2018 i interpel•len l’espectador a gaudir de la prova i a “nedar, pedalejar i córrer”. L’actriu i presentadora Ares Teixidó defineix el dia de la triatló com un dia “de sensacions inoblidables”.

El regidor d’Esports i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, ha explicat que la idea de la producció audiovisual és promocionar l'esdeveniment esportiu. El vídeo l’ha produït l’altafullenc David Arasa.

El pròxim 23 de juny, Altafulla serà la seu de la prova de triatló dels Jocs Mediterranis 2018. El vídeo promocional convida a visitar la població durant el dia de la prova, i també ho fa el regidor Jaume Sànchez, per qui ha de ser un “orgull de poble” organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques al municipi.

El vídeo ja es pot veure a les a xarxes socials de l’Ajuntament d’Altafulla i dels Jocs Mediterranis.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel