Notícies
13 de febrer del 2015
Sa Majestat Carnestoltes enceta una setmana de gresca i disbauxa a Altafulla
El seguici, enguany acompanyat d’un petit patge, i el seu discurs de benvinguda han donat aquest dijous el tret de sortida al Carnaval
El discurs de Sa Majestat Carnestoltes des del balcó de l’Ajuntament ha donat el tret de sortida aquest dijous al vespre al Carnaval d’Altafulla. Enguany, el rei de la gresca i la xerinola comptava amb un petit patge aprenent, qui l’ha acompanyat, juntament amb desenes de vilatans i vilatanes, en el seguici de benvinguda des del casal La Violeta fins a la plaça del Pou.

Les eleccions municipals del mes de maig, el carrer Martí d’Ardenya, el camp de gespa artificial, i el que ell ha anomenat els “vigilantes de la playa” han estat els protagonistes de la seva proclamació, que ha servit per donar pas a una setmana de disbauxa al municipi. De fet, ha donat permís a tothom per fer durant aquests dies allò prohibit.

L’arribada del Carnestoltes també ha anat acompanyada del tradicional Concurs de Truites. Més d’un veí i veïna s’ha atrevit a sortir al carrer disfressat del sexe contrari; i d’altres s’han posat alguna cosa que han trobat a l’armari per també gaudir de la festa. Grans i petits s’han acabat totes les truites, amb porrons de vi, aigua, i refrescos.

Un cop donat el tret de sortida a la festivitat, els actes continuen avui divendres a les 9 del vespre al Centre d’Entitats, quan serà el torn de la Festa del Pijama, a càrrec de l’Ateneu de Dones.

Els plats forts arribaran el cap de setmana. El dissabte, amb la rua de carrosses i comparses, a partir de les 10 de la nit des de la plaça de La Portalada, i el posterior ball popular. I el diumenge, a dos quarts de 6 la segona de les rues, que culminarà amb la guerra de confeti a la plaça del Pou.

Els actes finalitzaran el Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla