Notícies
Foto: EMMA
13 de juny del 2018
Més de 60 alumnes participaran al concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla
La plaça de l’Església en tornarà a ser l’escenari, aquest dijous a les 7 de la tarda
Totes les agrupacions de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla (EMMA) es tornarà a aplegar per tocar junts en el concert de cloenda del curs 2017-2018. Una cita clàssica en el calendari de l’Escola, que vol mostrar el coneixement que han assolit els alumnes durant el curs abans de l’arribada de l’estiu.

La plaça de l’Església tornarà a ser l’escenari escollit per l’EMMA, un espai que acull gran part del programa musical del municipi durant els mesos de juliol i agost.

La directora de l’Escola de Música, Núria Riambau, ha explicat que el concert no es desenvoluparà de manera individual, sinó que anirà a càrrec de les diferents agrupacions musicals que hi ha al centre amb la voluntat de mostrar totes les disciplines que s’estudien a l’escola. Les agrupacions d’arpes, instruments de vent, guitarres, el quartet de clarinet, l’orquestra Pizzicato, el grup de cambra, el combo de joves i el grup de percussió, una seixantena d’alumnes en total, hi prendran part.

Des de Schubert fins a la música de cinema d’ “El Senyor dels anells”, el repertori serà variat des del clàssic fins a la música moderna, com ha avançat la directora Núria Riambau.

Les actuacions s’iniciaran aquest dijous 14 de juny a partir de les set de la tarda a la plaça de l’Església d’Altafulla.
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel