Notícies
13 de febrer del 2015
Treballadors d’Adif estudien el canvi d’ubicació de les pantalles informatives de l’estació de trens d’Altafulla
L’administrador d’infraestructures es planteja la venda de bitllets per internet, el cost del qual es calcularia per quilòmetres i no per trams
Operaris d’Adif treballen des de primera hora del matí a l’estació de trens d’Altafulla. Si ahir fèiem referència a un sistema de pantalles informatives que encara funcionava a mode de proves, precisament aquest divendres l’administrador estudiava un canvi d’ubicació dels aparells per solucionar els problemes que no permeten que funcionin de forma correcta. Segons ha explicat l’alcalde, Fèlix Alonso, més enllà dels actes incívics que han pogut malmetre les pantalles, hi ha un problema de connexió amb la xarxa, i de contacte directe amb el sol en l’andana de la banda de muntanya.

El batlle ha recordat que, després de molts anys de reivindicació, ara ja fa pràcticament un any que funciona la megafonia a les instal·lacions, i que espera que ens els propers dies es pugui celebrar també el bon funcionament de les pantalles informatives.

L’Ajuntament, ara per ara, manté les negociacions amb Adif. Pel que fa a la venda de bitllets, però, la companyia que se’n fa càrrec és Renfe. S’estudiava la possibilitat d’instal·lar una màquina expenedora, però el batlle ha reconegut que és una qüestió que els interessa “relativament”. La intenció és en un futur no gaire llunyà funcionar per internet. Una mesura que afavoriria els usuaris del municipi ja que el cost es calcularia per quilòmetres i no pas per trams com es fa actualment.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla