Notícies
Foto: Institut d'Altafulla
18 de juny del 2018
L’Institut celebra el deus anys amb un acte emotiu amb tots els protagonistes
Durant l’acte també s’ha fet la festa de graduació de 80 alumnes de 4art d’ESO
L’Institut d’Altafulla ha celebrat aquest divendres 15 de juny la gran festa del seu 10è aniversari. El centre educatiu altafullenc va inaugurar-se el setembre del 2007, i enguany acompleix el desè curs en funcionament.

La celebració va començar a partir de dos quarts de set de la tarda al pati del centre educatiu. El programa d’actes commemoratius s’ha elaborat en col•laboració amb la ciutadania i tota la comunitat educativa.

A més, s’ha aprofitat l’acte per fer també la festa de graduació dels 80 alumnes de 4art d’ESO. El concert de Jazzorquestra, el pica-pica, el sopar i la música amb el Dj Pepe’s han completat la celebració, com ha explicat José Ramón Garcia, director de l’Institut d’Altafulla.

L’Institut d’Altafulla ha recollit durant mesos tot tipus de material, des de fotos, records, o vídeos per muntar l’exposició sobre els 10 anys del centre educatiu, una retrospectiva que va poder-se veure aquest el divendres 15 durant la festa i que ara s’ha col•locat als passadissos del centre perquè els alumnes encara en gaudexin, com ha aclarit el director.

Tant l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO, com tota la festa ha estat un “acte molt emotiu” com ha assegurat el director de l’Institut, que ha volgut agrair a totes les administracions, alumnes i comunitat educativa el bon funcionament del centre.

L’Institut d’Altafulla va obrir les seves portes per primera vegada el 15 de setembre del 2007, i ara commemora el deu cursos de funcionament. La intenció de la direcció ha estat fer partícips de la celebració a tots els alumnes i professors que formen o han format part de la trajectòria del centre, a més d’administracions, mitjans de comunicació i ciutadans.

L’Institut es va inaugurar durant el mandat de l’alcalde Josep Maria Gené i sota la direcció d’Imma Reguant. L’activitat va començar amb 135 alumnes, repartits en tres classes de 1r d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i dues de 2n. Les instal•lacions disposaven d’onze aules per a l’ESO i de quatre per al Batxillerat, que s’han anat omplint de manera progressiva fins arribar als més de 500 alumnes actuals.
José Ramon García, director de l'Institut d'Altafulla
José Ramón García, director de l'Institut d'Altafulla
José Ramón García, director de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile