Notícies
Foto: Consell Comarcal
13 de febrer del 2015
El Consell Comarcal del Tarragonès assumeix l'assistència d'urbanisme de Vespella
L’acord inclou la supervisió i emissió d’informes sobre llicències, l'avaluació de projectes o els informes sobre immobles ruïnosos, entre d’altres
El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan, s'ha reunit aquest dijous amb l'alcalde de Vespella de Gaià, Daniel Cid, per tal de signar un conveni de col·laboració dins de l'àmbit d'urbanisme al municipi.

L’acord es concreta en l'assessorament tècnic dins l'àmbit urbanístic públic i en les consultes particulars de Vespella. Això inclou la supervisió i l'emissió d’informes sobre llicències, l'avaluació de projectes o els informes sobre immobles ruïnosos, entre d'altres funcions.

Així mateix, el departament d'Urbanisme del Consell Comarcal del Tarragonès realitzarà les inspeccions d'obres necessàries per obtenir les llicències, per a la devolució de fiances o per denúncies.

Mitjançant aquest conveni, el Consell Comarcal també pot realitzar estudis previs i supervisar i dirigir la realització dels projectes.

Aquest tipus de col·laboració, que ja s'està realitzant en algun altre cas, és especialment valuosa per al municipi que s'hi acull perquè permet disposar d'un equip professional al servei de l'ajuntament que evita la contractació de persones, disminuint la sobrecàrrega de feina i els costos als consistoris de poblacions petites.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla