Notícies
Foto: Consell Comarcal
13 de febrer del 2015
El Consell Comarcal del Tarragonès assumeix l'assistència d'urbanisme de Vespella
L’acord inclou la supervisió i emissió d’informes sobre llicències, l'avaluació de projectes o els informes sobre immobles ruïnosos, entre d’altres
El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan, s'ha reunit aquest dijous amb l'alcalde de Vespella de Gaià, Daniel Cid, per tal de signar un conveni de col·laboració dins de l'àmbit d'urbanisme al municipi.

L’acord es concreta en l'assessorament tècnic dins l'àmbit urbanístic públic i en les consultes particulars de Vespella. Això inclou la supervisió i l'emissió d’informes sobre llicències, l'avaluació de projectes o els informes sobre immobles ruïnosos, entre d'altres funcions.

Així mateix, el departament d'Urbanisme del Consell Comarcal del Tarragonès realitzarà les inspeccions d'obres necessàries per obtenir les llicències, per a la devolució de fiances o per denúncies.

Mitjançant aquest conveni, el Consell Comarcal també pot realitzar estudis previs i supervisar i dirigir la realització dels projectes.

Aquest tipus de col·laboració, que ja s'està realitzant en algun altre cas, és especialment valuosa per al municipi que s'hi acull perquè permet disposar d'un equip professional al servei de l'ajuntament que evita la contractació de persones, disminuint la sobrecàrrega de feina i els costos als consistoris de poblacions petites.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla