Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
29 d'octubre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla cedeix a l’Associació Mediambiental La Sínia un dels locals del Centre Entitats
Compartirà el despatx E-2 amb altres entitats del municipi, que restarà obert a la ciutadania tots els dimecres de 16h a 20h
L’Ajuntament d’Altafulla ha cedit un dels locals del Centre d’Entitats del Parc del Comunidó a l’Associació Mediambiental La Sínia. Des de la seva posada en funcionament l’any 1997, l’entitat ecologista no ha disposat mai d’un espai públic on poder oferir informació a la ciutadania i donar a conèixer les seves activitats. Una de les prioritats de la nova presidenta, Montse Garcia, però, era disposar d’un espai fora de les instal·lacions de l’Hort de la Sínia que fos més proper al públic, i així ho va sol·licitar al consistori. El passat 14 d’octubre, la mateixa presidenta i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, materialitzaven aquest acord de col·laboració.

Concretament, l’associació compartirà el local E-2 amb altres entitats del municipi, que restarà obert a la ciutadania tots els dimecres de 4 a 8 de la tarda. S’hi ha referit als micròfons d’aquesta casa un dels membres de l’entitat, Hèctor Hernàndez, qui ha convidat els vilatans a apropar-s’hi.

Tall de veu. Hèctor Hernàndez

La voluntat de l’entitat és diversificar la seva activitat en aquelles poblacions de la zona baixa del riu Gaià on hi actua, com és el cas també d’El Catllar o Vespella.
Social
Et recomanem
Cercavila de Festa Major
9 de novembre a les 17:30h. des de la plaça del Pou
Amb la participació de les entitats culturals d'Altafulla
Ball de Festa Major amb l'orquestra Cimarrón
9 de novembre a les 00:30 a l'envelat del parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Correfoc i versots del Grup de Diables d'Altafulla
11 de novembre a les 20:30h. a la plaça del Pou
En DIRECTE per Altafulla Ràdio
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat