Notícies
Foto: Altafulla Bloc
16 de febrer del 2015
Les rues de Carnaval tanquen els plats forts de la festivitat amb bona nota
L’enterrament de la sardina posarà el punt i final al programa, el Dimecres de Cendra a partir de les 20h
Carrosses, comparses, i vilatans i vilatanes a títol individual han sortit aquest cap de setmana al carrer per gaudir de les festes de Carnaval.

El passat dijous va ser el torn de l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes i del Concurs de Truites, el divendres de la Festa del Pijama, i el dissabte i el diumenge de les rues pels carrers de la vila. La del dissabte va culminar amb un ball popular a càrrec de l’Orquestra Cimarrón, i la del diumenge, amb la tradicional guerra de confeti. Enguany s’han pogut veure disfresses del ninot diabòlic, de Pearl Harbor, del Circ, de hippies, i de presoners, entre d’altres, sense faltar tampoc les tradicionals de pallassos, pistolers, o animalons. El seguici del diumenge va comptar amb una major afluència de participants. Finalment, no es va comptar amb la presència de grups d’altres poblacions. En aquest sentit, el regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera ha destacat el caràcter familiar de la festivitat.

I si la ciutadania no en va tenir prou amb el discurs de benvinguda de Sa Majestat Carnestoltes i el seu petit patge aprenent, aquest Dimecres de Cendra, seran els diables grans i petits els encarregats de llegir el testament del rei de la festa. També seran ells els encarregats de prendre foc a l’enterrament.

El comiat s’iniciarà a les 8 del vespre des del Casal La Violeta, i culminarà amb la sardinada a les antigues Escoles Teresa Manero.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla