Notícies
16 de febrer del 2015
Definits els dies i horaris del calendari de cobrament de taxes, preus públics, i impostos d’Altafulla
Aquelles persones que vulguin fraccionar el pagament de l’Ibi poden sol·licitar-ho fins el 20 de març a les oficines de Base
El calendari de cobrament de taxes, preus públics i impostos per a l’exercici 2015 ja s’han fet públic. L’Ajuntament d’Altafulla el va aprovar durant la sessió plenària del mes de gener, i ara ja estan definides les dates concretes.

El període de cobrament per a l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica és del 27 de març al 29 de maig; la Matrícula Urbana, que inclou escombraries, clavegueram, gual, taules i cadires, nínxols, i autototaxis, del 30 de juliol al 30 de setembre; i l’Impost sobre Activitats Econòmiques, del 30 de juliol al 30 de setembre.

L’any passat es va introduir com a novetat la possibilitat de fraccionar el pagament de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) urbà fins a quatre vegades. Una modificació que enguany es manté. Aquest fraccionament de l’IBI urbà s’ha de sol·licitar abans del 20 de març, i el calendari habitual es manté del 30 de juny al 31 d’agost.

El cobrament de les diferents taxes va a càrrec de Base, a excepció del de subministrament d’aigua potable i el del clavegueram que el realitza l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla.
En el cas de Base, els horaris d’atenció al públic són els dilluns i els dijous de 9 del matí a 2 del migdia a l’oficina de la plaça Martí Royo d’Altafulla; o de dilluns a divendres en el mateix horari a l’oficina del carrer Muralla de Torredembarra.
Francesc Farré, regidor de l'Àrea Econòmica
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla