Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
16 de febrer del 2015
Altafulla celebra aquest dimecres la Junta Local de Seguretat
El municipi se situa entre les tretze poblacions catalanes que registren més denúncies a la Policia Local
La Policia Local d’Altafulla celebrarà aquest dimecres 18 de febrer una nova edició de la Junta Local de Seguretat. La convocatòria tindrà lloc a partir de les 10 del matí a l’Ajuntament. Està previst que sigui presidida per l’alcalde, Fèlix Alonso, i pel sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernàndez, i que assisteixin també representants de la subdelegació del Govern a Tarragona, dels Serveis Territorials del departament d’Interior, i de la regió policial dels Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona.

La Junta Local de Seguretat estableix les polítiques de seguretat local i fixa els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que actuen al municipi.

Les darreres dades fetes públiques al respecte mostraven que els actes delictius s’havien disminuït en un 15%, les denúncies per petits furts havien augmentat un 5%, i que la xifra de robatoris a l’interior d’habitatges era molt baixa.

De les dades també es desprenia que el municipi d’Altafulla se situa entre els tretze municipis catalans que registren més denúncies d’entre els més de 250 cossos de policies locals de Catalunya, un fet que subratlla la immediatesa d’atenció dels agents cap a la ciutadania.

A partir de la diagnosi de la seguretat pública al municipi que se’n faci aquest dimecres, s'orientaran les activitats, l'acció policial, i la seva coordinació amb tots els serveis públics que hi treballen amb la finalitat d'assolir un sistema de seguretat global, eficaç i de qualitat per a la ciutadania, que garanteixi la seguretat.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla