Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
16 de febrer del 2015
Altafulla celebra aquest dimecres la Junta Local de Seguretat
El municipi se situa entre les tretze poblacions catalanes que registren més denúncies a la Policia Local
La Policia Local d’Altafulla celebrarà aquest dimecres 18 de febrer una nova edició de la Junta Local de Seguretat. La convocatòria tindrà lloc a partir de les 10 del matí a l’Ajuntament. Està previst que sigui presidida per l’alcalde, Fèlix Alonso, i pel sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernàndez, i que assisteixin també representants de la subdelegació del Govern a Tarragona, dels Serveis Territorials del departament d’Interior, i de la regió policial dels Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona.

La Junta Local de Seguretat estableix les polítiques de seguretat local i fixa els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que actuen al municipi.

Les darreres dades fetes públiques al respecte mostraven que els actes delictius s’havien disminuït en un 15%, les denúncies per petits furts havien augmentat un 5%, i que la xifra de robatoris a l’interior d’habitatges era molt baixa.

De les dades també es desprenia que el municipi d’Altafulla se situa entre els tretze municipis catalans que registren més denúncies d’entre els més de 250 cossos de policies locals de Catalunya, un fet que subratlla la immediatesa d’atenció dels agents cap a la ciutadania.

A partir de la diagnosi de la seguretat pública al municipi que se’n faci aquest dimecres, s'orientaran les activitats, l'acció policial, i la seva coordinació amb tots els serveis públics que hi treballen amb la finalitat d'assolir un sistema de seguretat global, eficaç i de qualitat per a la ciutadania, que garanteixi la seguretat.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla