Notícies
Foto: Federació Catalana de Pueri Cantores.
10 de juliol del 2018
La coral de Joves Cantors de la Federació Catalana de Pueri Cantores cantarà per la pau aquest dijous a la plaça de l’Església
Serà a dos quarts de nou del vespre i amb la participació d’una setantena de cantaires del cor alemany d’Iserlohn i del cor de la ciutat francesa de Grenoble
La plaça de l’Església d’Altafulla és un dels escenaris escollits per la Federació Catalana de Pueri Cantores per acollir aquest dijous 12 de juliol, a dos quarts de nou del vespre, el concert coral de Joves Cantors que s’emmarca en el 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores que se celebrarà a Barcelona de l’11 al 15 de juliol.

El concert, d’entrada lliure, l’organitza l’Ajuntament d’Altafulla i la Parròquia de Sant Martí, i el protagonitzaran la coral alemanya Cors Junger Chor 5nach5 der Kinder- und Jugendkantorei Iserlohn, formada per 31 cantaires, i el cor francès Petits Chanteurs de Grenoble, amb 41 cantaires. En total seran 73 joves cantaires que es podran veure i sentir dijous a Altafulla.

El Congrés Internacional de Pueri Cantores, nens cantaires en llatí, l’organitza la Federació Catalana de Pueri Cantores. Aquest és un moviment coral que canta a la pau la fraternitat, com ha explicat Jaume Gené, rector de l’Església de Sant Martí d’Altafulla.

El mossèn d’Altafulla convida a tothom perquè dijous vingui a la plaça de l’Església que, com assegura, serà escenari d’un cant a la pau i a la fraternitat.

La setantena de joves alemanys i francesos que visitaran dijous Altafulla aprofitaran també per fer una visita cultural a la Vil•la Romana dels Munts, com ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Montse Castellarnau, que ha afegit que és “un honor rebre aquest moviment a Altafulla i serà un plaer escoltar els joves cantaires”.

El 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores és un esdeveniment cultural mundial que reunirà de l’11 al 15 de juliol a Barcelona 4.000 nens cantaires de 14 nacionalitats diferents (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Letònia, Polònia, Suècia i EUA).

Barcelona va acollir l’any 1998 el Congrés i ara, 20 anys després, tornarà a ser la seu d’aquesta 42ª edició, en què Altafulla és un dels escenaris escollits.
Jaume Gené, rector d'Altafulla
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Jaume Gené, rector d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla