Notícies
Foto: Federació Catalana de Pueri Cantores.
10 de juliol del 2018
La coral de Joves Cantors de la Federació Catalana de Pueri Cantores cantarà per la pau aquest dijous a la plaça de l’Església
Serà a dos quarts de nou del vespre i amb la participació d’una setantena de cantaires del cor alemany d’Iserlohn i del cor de la ciutat francesa de Grenoble
La plaça de l’Església d’Altafulla és un dels escenaris escollits per la Federació Catalana de Pueri Cantores per acollir aquest dijous 12 de juliol, a dos quarts de nou del vespre, el concert coral de Joves Cantors que s’emmarca en el 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores que se celebrarà a Barcelona de l’11 al 15 de juliol.

El concert, d’entrada lliure, l’organitza l’Ajuntament d’Altafulla i la Parròquia de Sant Martí, i el protagonitzaran la coral alemanya Cors Junger Chor 5nach5 der Kinder- und Jugendkantorei Iserlohn, formada per 31 cantaires, i el cor francès Petits Chanteurs de Grenoble, amb 41 cantaires. En total seran 73 joves cantaires que es podran veure i sentir dijous a Altafulla.

El Congrés Internacional de Pueri Cantores, nens cantaires en llatí, l’organitza la Federació Catalana de Pueri Cantores. Aquest és un moviment coral que canta a la pau la fraternitat, com ha explicat Jaume Gené, rector de l’Església de Sant Martí d’Altafulla.

El mossèn d’Altafulla convida a tothom perquè dijous vingui a la plaça de l’Església que, com assegura, serà escenari d’un cant a la pau i a la fraternitat.

La setantena de joves alemanys i francesos que visitaran dijous Altafulla aprofitaran també per fer una visita cultural a la Vil•la Romana dels Munts, com ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Montse Castellarnau, que ha afegit que és “un honor rebre aquest moviment a Altafulla i serà un plaer escoltar els joves cantaires”.

El 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores és un esdeveniment cultural mundial que reunirà de l’11 al 15 de juliol a Barcelona 4.000 nens cantaires de 14 nacionalitats diferents (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Letònia, Polònia, Suècia i EUA).

Barcelona va acollir l’any 1998 el Congrés i ara, 20 anys després, tornarà a ser la seu d’aquesta 42ª edició, en què Altafulla és un dels escenaris escollits.
Jaume Gené, rector d'Altafulla
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Jaume Gené, rector d'Altafulla
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat