Notícies
Foto: Divendres Divins.
10 de juliol del 2018
Divendres Divins maridarà els vins de la DO Tarragona amb la música de Paul Transistor a la Vil•la Romana dels Munts
El cicle uneix els vins amb denominació d’origen amb la cultura i el patrimoni
Aquest estiu torna el cicle Divendres Divins que organitza el Departament de Cultura i el d’Agricultura de la Generalitat amb el suport de les set DO del territori. Els maridatges amb música en directe i les visites a espais patrimonials tornaran a ser protagonistes fins al 17 d’agost en diferents espais de la demarcació de Tarragona.

El dia 13 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, el protagonisme el tindrà la Vil•la Romana dels Munts d’Altafulla amb el vins de la DO Tarragona. Es realitzarà una visita guiada per aquest espai i l’artista Paul Transistor, membre del grup tarragoní The Transistor Arkestra, presentarà la seva proposta creada exclusivament per aquesta activitat "Del prelum a l’amphorae".

Com ha sintetitzat Àngels Collado, gerent de la DO Tarragona, Divins és un cicle que marida cultura, patrimoni i vi en espais singulars.

Durant la visita es podran tastar diferents vins que van ser premiats al concurs de la DO Tarragona, acompanyats de l’espectacle musical que ha creat especialment per l’ocasió el músic i antropòleg de Tarragona Paul Transitor.

La visita concert i maridatge es farà aquest divendres, 13 de juliol, a dos quarts de vuit, el preu és de 5 euros i l’aforament limitat a 70 persones. Les entrades es poden reservar de forma anticipada al mail info@dotarragona.cat. L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament d'Altafulla.

A més de la Vil•la Romana dels Munts d’Altafulla, la 5a edició del cicle Divins passarà aquest estiu per Església de Poboleda, el Castell de Solivella, la Casa Rull de Reus, l'Església de Santa Magdalena de Caseres, la Fundació Apel•les Fenosa del Vendrell i l’Església de Sant Jaume d’Ulldemolins, per posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i les seves propostes artístiques.
Àngels Collado, gerent DO Tarragona.
Àngels Collado, gerent DO Tarragona.
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim