Notícies
Foto: Divendres Divins.
10 de juliol del 2018
Divendres Divins maridarà els vins de la DO Tarragona amb la música de Paul Transistor a la Vil•la Romana dels Munts
El cicle uneix els vins amb denominació d’origen amb la cultura i el patrimoni
Aquest estiu torna el cicle Divendres Divins que organitza el Departament de Cultura i el d’Agricultura de la Generalitat amb el suport de les set DO del territori. Els maridatges amb música en directe i les visites a espais patrimonials tornaran a ser protagonistes fins al 17 d’agost en diferents espais de la demarcació de Tarragona.

El dia 13 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, el protagonisme el tindrà la Vil•la Romana dels Munts d’Altafulla amb el vins de la DO Tarragona. Es realitzarà una visita guiada per aquest espai i l’artista Paul Transistor, membre del grup tarragoní The Transistor Arkestra, presentarà la seva proposta creada exclusivament per aquesta activitat "Del prelum a l’amphorae".

Com ha sintetitzat Àngels Collado, gerent de la DO Tarragona, Divins és un cicle que marida cultura, patrimoni i vi en espais singulars.

Durant la visita es podran tastar diferents vins que van ser premiats al concurs de la DO Tarragona, acompanyats de l’espectacle musical que ha creat especialment per l’ocasió el músic i antropòleg de Tarragona Paul Transitor.

La visita concert i maridatge es farà aquest divendres, 13 de juliol, a dos quarts de vuit, el preu és de 5 euros i l’aforament limitat a 70 persones. Les entrades es poden reservar de forma anticipada al mail info@dotarragona.cat. L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament d'Altafulla.

A més de la Vil•la Romana dels Munts d’Altafulla, la 5a edició del cicle Divins passarà aquest estiu per Església de Poboleda, el Castell de Solivella, la Casa Rull de Reus, l'Església de Santa Magdalena de Caseres, la Fundació Apel•les Fenosa del Vendrell i l’Església de Sant Jaume d’Ulldemolins, per posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i les seves propostes artístiques.
Àngels Collado, gerent DO Tarragona.
Àngels Collado, gerent DO Tarragona.
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament