Notícies
Foto: Bananna Beach.
11 de juliol del 2018
Els Bananna Beach portaran els ritmes cubans al parc del Voramar
L’Associació Towntobe, preparada per l’Afterbeach Rumbero Vol. 2, el festival de rumba que organitza aquest dissabte
L’Associació de joves d’Altafulla, Towntobe, ho té tot a punt per celebrar l’Afterbeach Rumbero Vol.2, aquest dissabte 14 de juliol a partir de les 7 de la tarda al parc del Voramar.

A banda de la millor música de rumba i fusió, també hi haurà paradetes de menjar, beguda i altres activitats fins a dos quarts de 3 de la matinada, com ha explicat al programa Espai Obert d'Altafulla Ràdio Alba Mañas, de l’associació de joves d’Altafulla Towntobe.

Després de l’èxit de la primera edició, que va fer-se l’estiu passat a Altafulla, l’entitat organitzadora espera rebre més de 700 persones atretes per l’èxit del primer Afterbeach rumbero.

L’Afterbeach Rumbero Vol.2 es cou des que va acabar la primera edició, i per això els seus organitzadors creuen que enguany superarà l’èxit de l’any passat, aprofitant l’embranzida que ha agafat la rumba catalana en els darrers anys i que arribarà com un festival ja consolidat al territori.

A més de gaudir de la platja i dels concerts en directe, hi haurà espai per a la gastronomia, amb caravanes de diferents tipus de menjar. Hi seran La Priscila Street Food, La Madonna Quinapizza Mesbona i La Raphaela.

Alba Mañas, de Towntobe, ha destacat els grups que passaran per l’escenari del Voramar aquest dissabte, un cartell encapçalat pels Bananna Beach que fan parada a Altafulla amb la seva gira “Rico y suave tour: Des de Cuba a l'Empordà!”. Els empordanesos presentaran el seu segon treball “Suave y rico mambo”, que va sortir aquesta primavera després d’un viatge que va fer el grup a Cuba i del qual n’han fet un documental,“Cuban Experience”.

El grup, format al 2009, torna als escenaris amb més ritme que mai i faran vibrar el parc del Voramar amb la seva tropical rumba catalana amb influències del reggae, el funky i, sobretot, del sons llatins perfeccionats en la seva visita a Cuba.

Per l’escenari de l’Afterbeach també tornaran a passar Los Xatus, amb Pau Fort i Sergi Felix, el líder del grup tarragoní de rumba Vergüenza Ajena.

Fa1na, un grup de joves promeses de Mollerussa tocaran per primera vegada en terres tarragonines els seus temes rumberus amb tocs d'ska, reggae i funk i amb ganes de festa, alegria i diversió.
Tancaran el cartell musical de l’Afterbeach els DJ’S 2 AM, un duet barceloní que fusiona als plats el dance, house, comercial, rumba catalana, i ritme llatí.

L’Afterbeach Rumbero Vol.2 compta enguany amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, Leon Mecanic Solucions, Europ Service, l’Altafulla Mar Hotel. Els organitzadors han endegat ja un sorteig a les xarxes d’una nit d’hotel per a dues persones. Per participar-hi, cal ser seguidor de @Towntobe i @AltafullaMarHotel, fer un foto de l’esdeveniment i compartir-la a Intagram amb l’etiqueta #afterbeachrumbero.

Towntobe és una associació sense ànim de lucre formada per cinc joves del municipi amb l’objectiu de dinamitzar l’oci juvenil a Altafulla. Per a més informació, Towntobe té compte a Instagram, a Facebook i a Youtube.
Alba Mañas, Towntobe
Alba Mañas, Towntobe
Alba Mañas, Towntobe
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat