Notícies
Foto: EMT
16 de febrer del 2015
L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona reforça el servei d’autobús urbà als barris de Llevant
S’estrenen les línies L-11 i L-12, que substitueixen amb més freqüències les actuals L1 i L9. Aquesta última és la que fa parada a Altafulla
L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) reforçarà les línies d’autobús que connecten els barris de Llevant amb el centre urbà. Aquest mateix dilluns s’estrenen les línies L-11 i L-12, que substitueixen amb més freqüències les actuals L1 i L9. Aquesta última és la que fa parada a Altafulla a ‘Aiguamolls del Gaià’, i que aquest estiu ha d’allargar-se fins l’estació de trens del municipi. També s’estrena avui un nou servei de microbús que permetrà arribar als carrers de difícil accés de Boscos.

Les noves línies passen per la N-340 i la Via Augusta per connectar amb el centre de la ciutat. La L-11 partirà des de Boscos i comptarà amb busos cada 40 minuts, que escurçaran a 28 minuts el temps per arribar a la plaça Imperial Tàrraco. La L-12 transcorre des de la Móra i Ferran amb freqüències cada 40 minuts. En el tram que comparteixen les dues línies des de la platja Llarga al centre, els autobusos passaran cada 20 minuts. També s’han reforçat les freqüències de la L-8 que va del CAP Llevant a l’Hospital Joan XXIII, que era un dels objectius.

L’altra novetat és la línia L-13, una línia sectorial per a Boscos on s’incorpora un microbús que farà els punts de difícil accés i que també passarà per Cala Romana i enllaçarà amb el CAP Llevant.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla