Notícies
Foto: Twitter.
12 de juliol del 2018
Ja està operatiu el desviament de camions a l’AP-7 per Torredembarra
Foment ha col•locat barreres a la rotonda de l’autopista amb l’objectiu descongestionar la zona i facilitar la mobilitat
Les barreres "new jersey" ja estan col•locades a la rotonda de l’AP-7 de Torredembarra per tal de donar preferència als vehicles que s’incorporen des de Tarragona per l’N-340 cap a la rotonda de Torredembarra.

Amb aquestes barreres, els vehicles que surten de l’autopista a Torredembarra i venen de la carretera de La Riera, no poden donar la volta sencera a la rotonda, fet que fins a aquest moment provocava gran retencions en les vies d’accés a la rotonda, i han d’agafar obligatòriament la sortida a l’N-340 cap a Tarragona.

Si volen accedir al municipi de Torredembarra o anar cap a Barcelona, han de fer el canvi de sentit a la rotonda d’Altafulla-Torredembarra.

Amb aquest desviament es vol esponjar aquesta rotonda, utilitzada per molts vehicles, especialment de gran tonatge, que sortien de l’autopista per aquest accés i tornaven a entrar per estalviar-se part del peatge de l’AP-7 per anar a Barcelona des de Tarragona.

Els camions feien aquesta operació per tal de pagar només el tram entre Torredembarra i Martorell, un fet que provoca embussos de trànsit en tots els accessos a la rotonda.
Amb la col•locació de les barreres, s’aconseguirà que la rotonda no tingui tant de trànsit perquè els camions agafaran el vial de servei d’Altafulla, segons ha assegurat Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla.

Aquest és un pas més per a la bonificació del tram de l’autopista tant per camions com per ciutadans que viatgin d’Ulldecona fins a Vilafranca que ha de fer-se efectiu aviat. En aquets sentit, l’alcalde d’Altafulla ha avançat que parlarà aquest dijous amb el ministre de Foment per preguntar-li sobre la data per les bonificacions.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com