Notícies
Foto: Twitter.
12 de juliol del 2018
Ja està operatiu el desviament de camions a l’AP-7 per Torredembarra
Foment ha col•locat barreres a la rotonda de l’autopista amb l’objectiu descongestionar la zona i facilitar la mobilitat
Les barreres "new jersey" ja estan col•locades a la rotonda de l’AP-7 de Torredembarra per tal de donar preferència als vehicles que s’incorporen des de Tarragona per l’N-340 cap a la rotonda de Torredembarra.

Amb aquestes barreres, els vehicles que surten de l’autopista a Torredembarra i venen de la carretera de La Riera, no poden donar la volta sencera a la rotonda, fet que fins a aquest moment provocava gran retencions en les vies d’accés a la rotonda, i han d’agafar obligatòriament la sortida a l’N-340 cap a Tarragona.

Si volen accedir al municipi de Torredembarra o anar cap a Barcelona, han de fer el canvi de sentit a la rotonda d’Altafulla-Torredembarra.

Amb aquest desviament es vol esponjar aquesta rotonda, utilitzada per molts vehicles, especialment de gran tonatge, que sortien de l’autopista per aquest accés i tornaven a entrar per estalviar-se part del peatge de l’AP-7 per anar a Barcelona des de Tarragona.

Els camions feien aquesta operació per tal de pagar només el tram entre Torredembarra i Martorell, un fet que provoca embussos de trànsit en tots els accessos a la rotonda.
Amb la col•locació de les barreres, s’aconseguirà que la rotonda no tingui tant de trànsit perquè els camions agafaran el vial de servei d’Altafulla, segons ha assegurat Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla.

Aquest és un pas més per a la bonificació del tram de l’autopista tant per camions com per ciutadans que viatgin d’Ulldecona fins a Vilafranca que ha de fer-se efectiu aviat. En aquets sentit, l’alcalde d’Altafulla ha avançat que parlarà aquest dijous amb el ministre de Foment per preguntar-li sobre la data per les bonificacions.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim