Notícies
Foto: Cineclub Altafulla-Link
12 de juliol del 2018
Tornen les Nits de cinema a la fresca a Altafulla amb una "road movie" adolescent
"Goodbye Berlin" és la tria que fa el Cineclub Altafulla-Link per aquests divendres a la nit a la plaça de l’Església
El Cineclub Altafulla-Link comença aquest divendres 13 de juliol les sessions de cinema a la fresca, amb "Goodbye Berlin", una pel•lícula alemanya rodada al 2016 i dirigida per Fatik Akin, el director de les conegudes "Contra la pared" i "Soul Kitchen".

L’entitat altafullenca torna a programar dues sessions estiuenques en indrets a la fresca del municipi, i aquest mes de juliol ho farà a la plaça de l’Església amb aquesta "road movie" protagonitzada per dos adolescents ben diferents.

Com destaca José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link, les sessions del juliol i l’agost són diferents a les que programen duran tot l’any a La Violeta.

"Goodbye Berlin", la proposta del Cineclub d’Altafulla per encetar les nits de cinema a la fresca explica la història d’en Maik, un noi de 14 anys que es queda sol a casa i, avorrit, troba a en Tschick, un adolescent rebel, immigrant rus i marginat pels companys que ha robat un cotxe per allunyar-se de Berlín. Així comença una boja aventura i un estiu que no oblidaran.

Aquesta és un pel•lícula amb plena de "moments hilarants i de màgia cinematogràfica", com ha descrit José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link.

La projecció serà aquest divendres 13 de juliol a les deu de la nit a la plaça de l'Església, l’aportació és de 2 euros i la pel•lícula no està recomanada per menors de 12 anys.
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla