Notícies
Foto: Cineclub Altafulla-Link
12 de juliol del 2018
Tornen les Nits de cinema a la fresca a Altafulla amb una "road movie" adolescent
"Goodbye Berlin" és la tria que fa el Cineclub Altafulla-Link per aquests divendres a la nit a la plaça de l’Església
El Cineclub Altafulla-Link comença aquest divendres 13 de juliol les sessions de cinema a la fresca, amb "Goodbye Berlin", una pel•lícula alemanya rodada al 2016 i dirigida per Fatik Akin, el director de les conegudes "Contra la pared" i "Soul Kitchen".

L’entitat altafullenca torna a programar dues sessions estiuenques en indrets a la fresca del municipi, i aquest mes de juliol ho farà a la plaça de l’Església amb aquesta "road movie" protagonitzada per dos adolescents ben diferents.

Com destaca José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link, les sessions del juliol i l’agost són diferents a les que programen duran tot l’any a La Violeta.

"Goodbye Berlin", la proposta del Cineclub d’Altafulla per encetar les nits de cinema a la fresca explica la història d’en Maik, un noi de 14 anys que es queda sol a casa i, avorrit, troba a en Tschick, un adolescent rebel, immigrant rus i marginat pels companys que ha robat un cotxe per allunyar-se de Berlín. Així comença una boja aventura i un estiu que no oblidaran.

Aquesta és un pel•lícula amb plena de "moments hilarants i de màgia cinematogràfica", com ha descrit José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link.

La projecció serà aquest divendres 13 de juliol a les deu de la nit a la plaça de l'Església, l’aportació és de 2 euros i la pel•lícula no està recomanada per menors de 12 anys.
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub.
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim