Notícies
Foto: Cineclub Altafulla-Link
12 de juliol del 2018
Tornen les Nits de cinema a la fresca a Altafulla amb una "road movie" adolescent
"Goodbye Berlin" és la tria que fa el Cineclub Altafulla-Link per aquests divendres a la nit a la plaça de l’Església
El Cineclub Altafulla-Link comença aquest divendres 13 de juliol les sessions de cinema a la fresca, amb "Goodbye Berlin", una pel•lícula alemanya rodada al 2016 i dirigida per Fatik Akin, el director de les conegudes "Contra la pared" i "Soul Kitchen".

L’entitat altafullenca torna a programar dues sessions estiuenques en indrets a la fresca del municipi, i aquest mes de juliol ho farà a la plaça de l’Església amb aquesta "road movie" protagonitzada per dos adolescents ben diferents.

Com destaca José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link, les sessions del juliol i l’agost són diferents a les que programen duran tot l’any a La Violeta.

"Goodbye Berlin", la proposta del Cineclub d’Altafulla per encetar les nits de cinema a la fresca explica la història d’en Maik, un noi de 14 anys que es queda sol a casa i, avorrit, troba a en Tschick, un adolescent rebel, immigrant rus i marginat pels companys que ha robat un cotxe per allunyar-se de Berlín. Així comença una boja aventura i un estiu que no oblidaran.

Aquesta és un pel•lícula amb plena de "moments hilarants i de màgia cinematogràfica", com ha descrit José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link.

La projecció serà aquest divendres 13 de juliol a les deu de la nit a la plaça de l'Església, l’aportació és de 2 euros i la pel•lícula no està recomanada per menors de 12 anys.
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla