Notícies
Foto: Twitter.
12 de juliol del 2018
Els Castellers d’Altafulla portaran el 3d7 i 4d7 a la Diada de les Cultures
Enguany es fa diumenge a la tarda perquè no coincideixi amb la diada castellera de la festa major petita de Torredembarra
Després consolidar castells de sis a la Diada de Sant Pere de Tarragona, els Castellers d’Altafulla s’enfronten aquest cap de setmana a una de les cites més important de l’any, amb la Diada de les Cultures, aquest diumenge 15 de juliol a les 6 de la tarda a la plaça del Pou
Com ha explicat Pol Munté, cap de colla dels castellers d’Altafulla, fins ara han anat assolint els objectius marcats, els assajos han anat rodats i la canalla es sent molt còmode.

Tot i així, el canvi de dia de la Diada, que es fa tradicionalment dissabte a la tarda però enguany serà diumenge perquè no coincideix amb la Diada castellera de la Festa Major del Quadre de Torredembarra, pot influir.

Els lila esperen l’assaig de divendres per acabar de decidir els castells que portaran diumenge a plaça, però de moment asseguren la clàssica –el 3 i 4 de 7- i els castells de sis que ja han consolidat.

La canalla de la colla es troba aquest dimecres i dijous de colònies al Càmping Trillas de Tamarit, una trobada que pot ser molt positiva per l’estat d’ànim dels més petits, com ha deixat clar el cap de colla.

La diada castellera de les Cultures de l’any passat va portar grans castells a la plaça del Pou i va ser una de les millors que s’ha vist mai. Els de l'Era de l'Ixart van registrar una històrica marca i van completar el 3d7a, que no descarregaven des del 2011, el primer 5d7 de la temporada i un controlat 4d7.

Enguany tornaran a estar acompanyats pels Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i, que visita Altafulla acabada d’arribar de Washington.

Seguint el calendari casteller, els lila participaran el 21 de juliol a la festa major de la Riera i el 28 de juliol protagonitzaran a Altafulla la Diada Castellera d’Estiu amb els Salats de Súria i els Xiquets d’Alcover, a la plaça dels Vents.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com