Notícies
17 de febrer del 2015
Altafulla es convertirà tots els diumenges en un aparador d’activitats
La primera de les propostes serà l’ ‘Alta Kids’, que se celebrarà els dies 21 i 22 de febrer a l’avinguda Marquès de Tamarit
Altafulla es planteja fires cada diumenge. Quatre formats que han de crear inèrcies positives entre l'associacionisme, el comerç local, la restauració, els veïns, els visitants, la cultura i l'art.

La iniciativa, que es posarà en marxa aquest mateix mes de febrer a l’avinguda Marquès de Tamarit, anirà a càrrec de l’Ajuntament i de Link Enllaç Social. La voluntat, segons el regidor de Turisme, Guillermo Alonso, és “donar vida” al poble durant els caps de setmana.

Cada primer diumenge de mes se celebrarà la fira denominada D.O del Camp; una mostra que vol expressar gastronòmica i culturalment el nostre territori. Els productes típics i les diferents arts culinàries dibuixaran una mostra variada i engrescadora per descobrir i redescobrir l'entorn i les seves claus d'interpretació.

El segon diumenge de mes estarà dedicat a la fira batejada com a ‘Art de Rambla’. En aquest cas, de manera coordinada amb el Cercle Artístic d’Altafulla, vol contemplar totes les formes artístiques d'expressió. Pintors, músics de carrer, nous talents, i tallers i cursos en viu i en directe.

Els tercers diumenges de mes estaran dedicats a l’ ‘Alta Kids’. Un format pensat per a infants i joves amb diferents activitats d'entreteniment, educació, esport, cultura i oci. Aquesta serà la primera que es desenvolupi al municipi. Serà els propers dies 21 i 22 de febrer, de 10 del matí a 6 de la tarda.

‘Mà a mà’ serà la proposta dels quarts diumenges de mes. Un mercat temàtic amb antiguitats i amb representació del món vintage i retro. Una segona oportunitat per als objectes en desús conviurà amb el col·leccionisme, amb l’intercanvi i el descobriment de belles o curioses peces antigues.

En el cas d’aquells mesos que disposin d’un cinquè diumenge, aquest anirà dedicat a la mostra ‘Cuida’t’. Un espai de salut, alimentació, i estètica.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla