Notícies
17 de febrer del 2015
Altafulla es convertirà tots els diumenges en un aparador d’activitats
La primera de les propostes serà l’ ‘Alta Kids’, que se celebrarà els dies 21 i 22 de febrer a l’avinguda Marquès de Tamarit
Altafulla es planteja fires cada diumenge. Quatre formats que han de crear inèrcies positives entre l'associacionisme, el comerç local, la restauració, els veïns, els visitants, la cultura i l'art.

La iniciativa, que es posarà en marxa aquest mateix mes de febrer a l’avinguda Marquès de Tamarit, anirà a càrrec de l’Ajuntament i de Link Enllaç Social. La voluntat, segons el regidor de Turisme, Guillermo Alonso, és “donar vida” al poble durant els caps de setmana.

Cada primer diumenge de mes se celebrarà la fira denominada D.O del Camp; una mostra que vol expressar gastronòmica i culturalment el nostre territori. Els productes típics i les diferents arts culinàries dibuixaran una mostra variada i engrescadora per descobrir i redescobrir l'entorn i les seves claus d'interpretació.

El segon diumenge de mes estarà dedicat a la fira batejada com a ‘Art de Rambla’. En aquest cas, de manera coordinada amb el Cercle Artístic d’Altafulla, vol contemplar totes les formes artístiques d'expressió. Pintors, músics de carrer, nous talents, i tallers i cursos en viu i en directe.

Els tercers diumenges de mes estaran dedicats a l’ ‘Alta Kids’. Un format pensat per a infants i joves amb diferents activitats d'entreteniment, educació, esport, cultura i oci. Aquesta serà la primera que es desenvolupi al municipi. Serà els propers dies 21 i 22 de febrer, de 10 del matí a 6 de la tarda.

‘Mà a mà’ serà la proposta dels quarts diumenges de mes. Un mercat temàtic amb antiguitats i amb representació del món vintage i retro. Una segona oportunitat per als objectes en desús conviurà amb el col·leccionisme, amb l’intercanvi i el descobriment de belles o curioses peces antigues.

En el cas d’aquells mesos que disposin d’un cinquè diumenge, aquest anirà dedicat a la mostra ‘Cuida’t’. Un espai de salut, alimentació, i estètica.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla