Notícies
17 de febrer del 2015
Altafulla serà present aquest dimarts en la presentació del nou material audiovisual de promoció de la Costa Daurada
El consistori altafullenc va entrar a formar part el passat mes de gener del Conveni Còrner, també promogut per la Diputació
Representants de l’Ajuntament d’Altafulla assistiran aquest dimarts al vespre a la presentació del nou material audiovisual de promoció de la Costa Daurada. Uns treballs, dirigits per la productora Minifilms, que pretenen mostrar els principals actius i productes turístics del nostre territori, i que veuran la llum a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

La iniciativa ha estat impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona dins del seu programa de difusió i promoció conjunta i coordinada del nostre territori. De fet, el passat mes de gener va reeditar el Conveni Còrner amb ajuntaments i ens públics i privats de la Costa Daurada, entre els quals enguany també hi participa l’Ajuntament d’Altafulla. En aquest cas l’acord gira entorn de la participació conjunta a fires de caràcter nacional i internacional.

L’acte, a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet, tindrà lloc a partir de les 8 del vespre, i oferirà també un concert de Joana Serrat, qui ha adaptat una de les seves cançons, ‘Green Grass’, com a banda sonora del material. El nou projecte esdevindrà la carta de presentació de la Costa Daurada en les diferents accions de difusió i de suport a la comercialització que es duen a terme.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla