Notícies
17 de febrer del 2015
La Policia Local d’Altafulla posa en marxa una nova campanya de control d’alcoholèmia i de consum de drogues al volant
La convocatòria al municipi no es desenvoluparà de forma diària fins el dia 22, sinó només quan el cos policial disposi de suficients efectius
La Policia Local d’Altafulla ha posat en marxa aquest cap de setmana una nova campanya de control d’alcoholèmia i de consum de drogues al volant. Una nova convocatòria coordinada pel Servei Català de Trànsit, amb la resta de policies locals de Catalunya, que s’allargarà fins el proper diumenge 22 de febrer. En el cas del cos altafullenc, però, la campanya no es desenvolupa de forma diària, sinó que es posa en pràctica quan es disposa dels efectius suficients per poder dur-la a terme.

L’objectiu és millorar la seguretat viària en general, i reduir el nombre d’accidents provocats per aquestes causes; així com sensibilitzar els conductors del risc que comporta conduir sota els seus efectes.

El test d'alcoholèmia mesura la concentració d'alcohol a la sang. Actualment la llei permet la conducció si la taxa d'alcoholèmia no supera els 0,25 mil·ligrams per litre en l'aire espirat o 0,5 g per litre en sang, excepte en els casos de conductors amb menys de 2 anys de carnet o els professionals (camioners i conductors d'autobusos), en què la xifra és de 0,3 g/l de l'alcohol en sang, que equival a 0,15 mg/l en l'aire espirat.

La finalitat de la campanya és principalment preventiva i dissuasiva.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla