Notícies
17 de febrer del 2015
La Policia Local d’Altafulla posa en marxa una nova campanya de control d’alcoholèmia i de consum de drogues al volant
La convocatòria al municipi no es desenvoluparà de forma diària fins el dia 22, sinó només quan el cos policial disposi de suficients efectius
La Policia Local d’Altafulla ha posat en marxa aquest cap de setmana una nova campanya de control d’alcoholèmia i de consum de drogues al volant. Una nova convocatòria coordinada pel Servei Català de Trànsit, amb la resta de policies locals de Catalunya, que s’allargarà fins el proper diumenge 22 de febrer. En el cas del cos altafullenc, però, la campanya no es desenvolupa de forma diària, sinó que es posa en pràctica quan es disposa dels efectius suficients per poder dur-la a terme.

L’objectiu és millorar la seguretat viària en general, i reduir el nombre d’accidents provocats per aquestes causes; així com sensibilitzar els conductors del risc que comporta conduir sota els seus efectes.

El test d'alcoholèmia mesura la concentració d'alcohol a la sang. Actualment la llei permet la conducció si la taxa d'alcoholèmia no supera els 0,25 mil·ligrams per litre en l'aire espirat o 0,5 g per litre en sang, excepte en els casos de conductors amb menys de 2 anys de carnet o els professionals (camioners i conductors d'autobusos), en què la xifra és de 0,3 g/l de l'alcohol en sang, que equival a 0,15 mg/l en l'aire espirat.

La finalitat de la campanya és principalment preventiva i dissuasiva.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat