Notícies
Foto: Nació Digital
17 de febrer del 2015
El regidor Lluís Suñé torna als jutjats aquest dimarts
El regidor de Torredembarra denunciat per ultratge estudia presentar una querella contra els responsables de la Junta d’Extremadura
L’any 2008 Lluís Suñé va publicar al seu blog una imatge irònica en relació a l'espoli fiscal. La Junta d’Extremadura el va denunciar per ultratge a la nació, i sis anys i mig després el procés continua obert.

Demanava dos anys de presó per al regidor torrenc, una multa que s’ha reduït finalment a un any. La seva defensa, però, no accepta assumir responsabilitats, i la Fiscalia s’ha retirat de la causa perquè considera que no hi ha delicte.

El passat 5 de febrer va tenir lloc una vista prèvia, però com que no hi va haver acord, el jutge va traslladar la data del judici a aquest dimarts. Suñé espera que el judici per ultratge quedi vist per sentència avui mateix, i ara es planteja presentar una querella contra els responsables de la Junta d’Extremadura, segons ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio. També ha agraït el suport de totes aquelles persones i col·lectius que li han fet costat durant aquest temps.
Lluís Suñé, regidor de Torredembarra
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat