Notícies
Foto: Nació Digital
17 de febrer del 2015
El regidor Lluís Suñé torna als jutjats aquest dimarts
El regidor de Torredembarra denunciat per ultratge estudia presentar una querella contra els responsables de la Junta d’Extremadura
L’any 2008 Lluís Suñé va publicar al seu blog una imatge irònica en relació a l'espoli fiscal. La Junta d’Extremadura el va denunciar per ultratge a la nació, i sis anys i mig després el procés continua obert.

Demanava dos anys de presó per al regidor torrenc, una multa que s’ha reduït finalment a un any. La seva defensa, però, no accepta assumir responsabilitats, i la Fiscalia s’ha retirat de la causa perquè considera que no hi ha delicte.

El passat 5 de febrer va tenir lloc una vista prèvia, però com que no hi va haver acord, el jutge va traslladar la data del judici a aquest dimarts. Suñé espera que el judici per ultratge quedi vist per sentència avui mateix, i ara es planteja presentar una querella contra els responsables de la Junta d’Extremadura, segons ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio. També ha agraït el suport de totes aquelles persones i col·lectius que li han fet costat durant aquest temps.
Lluís Suñé, regidor de Torredembarra
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla