Notícies
Foto: Joan Albert Blanch.
08 d'agost del 2018
Vint tractors de pagesos del Baix Gaià participen a la marxa de tractors fins a Mas d'Enric per donar suport a Carme Forcadell
Més de 200 tractors convocats per Pagesos per la República han participat aquest dimecres en un acte a la presó on és l’expresidenta del Parlament
Una columna de vint tractors del Baix Gaià han arribat aquest matí a la presó de Mas d’Enric, convocats per Pagesos per la República, que ha fet una crida als pagesos del territori per fer una marxa en tractor des de diferents punts del territori i concentrar-se a les portes de la presó del Catllar, on està presa des del 20 de juliol l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

L’objectiu de l’acte ha estat el de donar suport a l’expresidenta del Parlament i reclamar la llibertat dels polítics empresonats, com ha deixat clar l’altafullenc Joan Albert Blanch, de Pagesos per la República, que ha sortit amb el seu tractor des d’Altafulla i fins al Catllar.

La convocatòria s’ha fet a les 9 del matí, i les seccions locals de Pagesos per la República han sortit de diversos punts del territori català.

Els Pagesos del Baix Gaià s’han concentrat a la Cooperativa del Catllar, des d’on han sortit conduint una vintena de tractors cap al centre penitenciari de Mas d’Enric, com ha relatat Joan Albert Blanch, de Pagesos per la República.

Una convocatòria que ha estat tot un èxit i, fins i tot, ha deixat fora alguns dels més de 200 tractors que hi volien accedir i que han arribat fins a Mas d’Enric, en un acte que s’ha celebrat durant to el matí d’aquest dimecres, com ha explicat Joan Albert Blanch a Altafulla Ràdio des dels afores de la presó.

Els tractors han sortit de diferents punts de territori, de la Cooperativa de Valls, des del poliesportiu del Morell i des de les quatre carreteres de Vila-rodona, entre d’altres. També s’hi ha desplaçat més gent que ha arribat al centre en cotxe particular.

Aquest ha estat una de les moltes concentracions que s’han fet a la presó de Mas d’Enric des que va arribar l’expresidenta del Parlament empresonada, Carme Forcadell. Aquest dimarts va fer-se una protesta a l’exterior del centre penitenciari per demanar la llibertat de les polítiques preses i exiliades, convocada per l’ANC Dones i per Avis i Àvies per la República. Aquesta mateixa concentració s’ha convocat pel dimarts vinent amb l’objectiu de fixar tots els dimarts com a dia de protesta al Catllar.
Joan Albert Blanch, Pagesos per la República.
Joan Albert Blanch, Pagesos per la República.
Joan Albert Blanch, Pagesos per la República.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla