Notícies
Foto: "El bebé jefazo"
09 d'agost del 2018
Les Nits de cinema a la fresca a Altafulla tornen amb una pel•lícula per a tota la família
"El bebé jefazo" és la tria que fa el Cineclub Altafulla-Link per aquests divendres a la nit a la plaça del Pou
El Cineclub Altafulla-Link continua programant les sessions de cinema a la fresca durant l’estiu, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla. Aquest divendres deixa pas a l’animació per a tota la família, amb “The boss baby”, “El bebé jefazo” en anglès, un film d’animació nordamericà de la factoria DreamWorks Animation del 2017 i dirigit per Tom McGrath.

La pel•lícula, de 97 minuts de durada, explica la història del Tim, un nen de 7 anys amb una vida perfecte, els seus pares l’adoren i el rei de la casa. Tot canvia quan els seus pares apareixen amb un nadó, el seu nou germanet. Aquest, però, no és un bebè normal, porta vestit i corbata i es fa amb el control de la casa.

Tim, desconfiat, l’espia per les nits i descobreix, a més, que el nadó parla, i que té un pla per desfer un complot que el director executiu de la companyia Puppy Co està planejant.

L’entitat altafullenca Cineclub Altafulla-Link programa aquestes sessions estiuenques en indrets a la fresca del municipi, unes sessions que, com explica José Manuel Ruiz, un dels seus impulsors, van dirigides a un públic familiar i per això els criteris de programació varien.

Com afegeix José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link, el públic del Cinema a la Fresca és força variat, i abraça els que venen de forma regular tot l’any a les sessions de Cineclub de la Violeta, i també es veuen “cares noves” , visitants i turistes.

La projecció de “El bebé jefazo” serà aquest divendres, 10 d’agost, a les deu de la nit a la plaça del Pou, l’aportació és de 2 euros i la pel•lícula és apta per a tots els públics, especialment per a públic infantil.
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Jose Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament