Notícies
Foto: "El bebé jefazo"
09 d'agost del 2018
Les Nits de cinema a la fresca a Altafulla tornen amb una pel•lícula per a tota la família
"El bebé jefazo" és la tria que fa el Cineclub Altafulla-Link per aquests divendres a la nit a la plaça del Pou
El Cineclub Altafulla-Link continua programant les sessions de cinema a la fresca durant l’estiu, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla. Aquest divendres deixa pas a l’animació per a tota la família, amb “The boss baby”, “El bebé jefazo” en anglès, un film d’animació nordamericà de la factoria DreamWorks Animation del 2017 i dirigit per Tom McGrath.

La pel•lícula, de 97 minuts de durada, explica la història del Tim, un nen de 7 anys amb una vida perfecte, els seus pares l’adoren i el rei de la casa. Tot canvia quan els seus pares apareixen amb un nadó, el seu nou germanet. Aquest, però, no és un bebè normal, porta vestit i corbata i es fa amb el control de la casa.

Tim, desconfiat, l’espia per les nits i descobreix, a més, que el nadó parla, i que té un pla per desfer un complot que el director executiu de la companyia Puppy Co està planejant.

L’entitat altafullenca Cineclub Altafulla-Link programa aquestes sessions estiuenques en indrets a la fresca del municipi, unes sessions que, com explica José Manuel Ruiz, un dels seus impulsors, van dirigides a un públic familiar i per això els criteris de programació varien.

Com afegeix José Manuel Ruiz, del Cineclub Altafulla-Link, el públic del Cinema a la Fresca és força variat, i abraça els que venen de forma regular tot l’any a les sessions de Cineclub de la Violeta, i també es veuen “cares noves” , visitants i turistes.

La projecció de “El bebé jefazo” serà aquest divendres, 10 d’agost, a les deu de la nit a la plaça del Pou, l’aportació és de 2 euros i la pel•lícula és apta per a tots els públics, especialment per a públic infantil.
José Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Jose Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Social
Et recomanem
DM contra la violència de gènere: manifest i performance
23 de novembre a les 19:00h. a la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i grup de teatre '+ A prop'
Presentació del Festival REC i projecció de "La mano invisible"
23 de novembre a les 20:00h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link i Festival REC
Cinefòrum: "Tódalas mulleres que coñezo"
24 de novembre a les 19:00h. al casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XV Baixada de Trastos
25 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla