Notícies
Foto: MNAT.
09 d'agost del 2018
La Faustina i en Caius obren de nou la seva Vil•la romana
Aquest dissabte, 11 d’agost, visita teatralitzada a la Vil•la romana dels Munts d’Altafulla
Aquest dissabte, 11 d’agost, la Faustina i en Caius obriran de nou la seva vil•la al capvespre per poder gaudir de l’activitat “La Faustina i en Caius us conviden a la seva vil•la”.

La proposta, que començarà a dos quarts de vuit, forma part de la programació d’estiu del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), que dissenya aquesta la visita teatralitzada “Caius i Faustina us conviden a la seva vil•la”, on els senyors de la vil•la, vestits d’època, guiaran els visitants per casa seva mostrant-los com es vivia en època romana a través del recorregut de la vil•la i de la manipulació de reproduccions d’objectes romans i d’un quadern d’activitats.

Aquesta visita teatralitzada és una ocasió extraordinària per veure el conjunt romà dels Munts d’Altafulla de la mà dels seus protagonistes, com ha descrit Mònica Borrell, directora del MNAT, “una ocasió animada i distesa de conèixer el passat històric romà•.
TalldeveuMònicaBorrellVisita09082018
El duumvir Caius Valerius Avitus i la seva esposa Faustina faran passar als visitants una vetllada a la seva luxosa vil•la, i els mostraran el dia a dia d’unes de les persones més poderoses de Tàrraco. Podran, a més, degustar un aperitiu de vi amb mel i de suc de fruites a l’ombra dels seus jardins. L’activitat, com ha explicat la directora del Museu Arqueològic, permetrà "sentir-se romà per un dia".

La visita té una durada de 2 hores, es fa en català i en castellà, té un preu de 8 € pels adults i de 5 € pels nens de 5 a 16 anys. Els menors de 5 anys tenen l’entrada gratuïta. Inclou l’entrada al jaciment, la visita i l’aperitiu.

Cal reserva prèvia als telèfons 977 25 15 15 i 977 65 28 06 o al correu mnat@gencat.cat.
L’activitat “La Faustina i en Caius us conviden a la seva vil•la” d’aquest dissabte es tornarà el 25 d’agost i 8 de setembre, a les set de la tarda.

Mònica Borrell, directora de l'MNAT
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament