Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'agost del 2018
El ple d’Altafulla desestimarà dilluns el recurs presentat per l’EINA contra el projecte de remodelació del Casal de la Violeta
Aquest és l’últim tràmit administratiu per tirar endavant la remodelació d’aquest espai municipal, uns dels projectes cabdals del govern altafullenc
El ple de l'Ajuntament va aprovar al mes de juny, amb els vots en contra de l’oposició, el projecte bàsic i executiu de remodelació del Casal Municipal La Violeta. Tant el regidor no adscrit, Alberto Moreno, com els tres regidors de l’EINA, a l’oposició, hi van votar en contra.

Aquesta és una de les inversions cabdals del pressupost municipal per aquest any, amb un cost de gairebé un milió d’euros, i preveu la remodelació de l’espai de La Violeta. Les principals actuacions es centren en la substitució de la coberta de l’edifici, l’aïllament tèrmic extern, la intervenció sobre l’estructura existent per tal de millorar els espais interiors, la millora dels accessos, l’ampliació dels lavabos i la reforma dels vestidors. També preveu la renovació de l’equipament tècnic, els acabats, paviments i revestiments i adquisició d’equipament nou, entre d’altres actuacions.

El grup municipal a l’oposició EINA-ERC va presentar 7 al•legacions a al projecte de remodelació del Casal La Violeta plantejat per l’equip de govern, unes al•legacions que van ser totalment desestimades i que condensen la seva oposició ferma a la proposta de l'equip de govern per aquest espai.

El grup polític republicà s’oposa al nou sistema de distribució de la sala que proposa el projecte, i proposa que les cadires no siguin fixes i s’incorpori un passadís, perquè “l’espai tingui un caràcter polivalent i per aconseguir una millor visió dels espectacles”.

Per això, els republicans van presentar, a més, un recurs de reposició contra el projecte bàsic i executiu de remodelació de La Violeta i contra la desestimació de les al•legacions. Un recurs que es resoldrà aquest dilluns, 13 d’agost, durant el ple extraordinari convocat per l’Ajuntament a dos quarts de dues.

Com explica Pere Gomés, alcalde accidental de l’Ajuntament d’Altafulla, la proposta de resolució dels tècnics confirmem que el recurs i les al•legacions de l’EINA a La Violeta “no tenen recorregut”, perquè el projecte és correcte tal i com està plantejat “perquè beneficia tots els altafullencs i altafullenques”.

El projecte farà del Casal La Violeta “un espai polivalent” nou amb tots els serveis i on es podran fer tot tipus d’activitats, segons Pere Gomés.

La sessió del ple extraordinari de l’Ajuntament d’Altafulla començarà a dos quarts de dues del matí a la sala de plens municipal.
Pere Gomés, alcalde accidental d'Altafulla.
Pere Gomés, alcalde accidental d'Altafulla.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
28 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:30h. a 19:30h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla