Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'agost del 2018
Els nous gegantons d’Altafulla s’estrenen en la cercavila pel Barri Marítim
Els Gegants, els Bastoners i els Grallers d’Altafulla sortiran al carrer aquest dissabte per mostrar la cultura popular altafullenca
Els Gegants, els Bastoners i els Grallers d’Altafulla seran els protagonistes aquest dissabte a la tarda al Barri Marítim d’Altafulla. El seguici festiu dels tres elements sortirà a partir de les set de la tarda des de la plaça dels Vents per fer un recorregut en cercavila pels carrers a tocar de la platja d’Altafulla.

Pel cap de colla dels Gegants d’Altafulla, Hèctor Caro, aquesta és una de les actuacions esperades del calendari d’elements festius perquè arriba en un mes de gran afluència de visitants al municipi, que poden gaudir dels gegants, els bastoners i les gralles.

A més, enguany la Cercavila serà especial pels Gegants, perquè presentaran al barri de mar d’Altafulla els dos nous gegantons que han construït fa unes mesos la colla gegantera i que se sumen als Manotes que tothom ja coneix.

Uns gegants més petits, de fibra de vidre, de dos metres d’alçada, molt més lleugers i que faran les delícies dels més petits, tot i que encara no tenen nom.

Els bastoners d’Altafulla i els Grallers seran també protagonistes de la cercavila d’aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda a la plaça dels Vents.
Hèctor Caro, Gegants d'Altafulla.
Hèctor Caro, Gegants d'Altafulla.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
28 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:30h. a 19:30h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla