Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'agost del 2018
Els nous gegantons d’Altafulla s’estrenen en la cercavila pel Barri Marítim
Els Gegants, els Bastoners i els Grallers d’Altafulla sortiran al carrer aquest dissabte per mostrar la cultura popular altafullenca
Els Gegants, els Bastoners i els Grallers d’Altafulla seran els protagonistes aquest dissabte a la tarda al Barri Marítim d’Altafulla. El seguici festiu dels tres elements sortirà a partir de les set de la tarda des de la plaça dels Vents per fer un recorregut en cercavila pels carrers a tocar de la platja d’Altafulla.

Pel cap de colla dels Gegants d’Altafulla, Hèctor Caro, aquesta és una de les actuacions esperades del calendari d’elements festius perquè arriba en un mes de gran afluència de visitants al municipi, que poden gaudir dels gegants, els bastoners i les gralles.

A més, enguany la Cercavila serà especial pels Gegants, perquè presentaran al barri de mar d’Altafulla els dos nous gegantons que han construït fa unes mesos la colla gegantera i que se sumen als Manotes que tothom ja coneix.

Uns gegants més petits, de fibra de vidre, de dos metres d’alçada, molt més lleugers i que faran les delícies dels més petits, tot i que encara no tenen nom.

Els bastoners d’Altafulla i els Grallers seran també protagonistes de la cercavila d’aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda a la plaça dels Vents.
Hèctor Caro, Gegants d'Altafulla.
Hèctor Caro, Gegants d'Altafulla.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla