Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'agost del 2018
Els nous gegantons d’Altafulla s’estrenen en la cercavila pel Barri Marítim
Els Gegants, els Bastoners i els Grallers d’Altafulla sortiran al carrer aquest dissabte per mostrar la cultura popular altafullenca
Els Gegants, els Bastoners i els Grallers d’Altafulla seran els protagonistes aquest dissabte a la tarda al Barri Marítim d’Altafulla. El seguici festiu dels tres elements sortirà a partir de les set de la tarda des de la plaça dels Vents per fer un recorregut en cercavila pels carrers a tocar de la platja d’Altafulla.

Pel cap de colla dels Gegants d’Altafulla, Hèctor Caro, aquesta és una de les actuacions esperades del calendari d’elements festius perquè arriba en un mes de gran afluència de visitants al municipi, que poden gaudir dels gegants, els bastoners i les gralles.

A més, enguany la Cercavila serà especial pels Gegants, perquè presentaran al barri de mar d’Altafulla els dos nous gegantons que han construït fa unes mesos la colla gegantera i que se sumen als Manotes que tothom ja coneix.

Uns gegants més petits, de fibra de vidre, de dos metres d’alçada, molt més lleugers i que faran les delícies dels més petits, tot i que encara no tenen nom.

Els bastoners d’Altafulla i els Grallers seran també protagonistes de la cercavila d’aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda a la plaça dels Vents.
Hèctor Caro, Gegants d'Altafulla.
Hèctor Caro, Gegants d'Altafulla.
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament