Notícies
18 de febrer del 2015
La Junta Local de Seguretat d’Altafulla fa una valoració molt positiva
Qualifiquen al municipi de vila tranquil·la atenent als números molts baixos referents a delictes contra l’habitatge i a incidents violents
La Policia Local d’Altafulla ha celebrat aquest dimecres una nova edició de la Junta Local de Seguretat. La convocatòria ha estat presidida per l’alcalde, Fèlix Alonso, i pel sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernàndez. Hi han assistit també el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya i de la regió policial dels Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona, Begonya Curto, encapçalats pel Cap de l’ABP Tarragonès, Jaume Morón, així com membres del cos de la Guàrdia Civil.
La subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya ha destacat la coordinació entre els diferents cossos i atribueix els resultats a una bona feina en prevenció i informació.

El Cap de l’ABP Tarragonès, Jaume Morón, ha desitjat que el proper any es puguin celebrar uns resultats tan positius com en la sessió d’enguany. Ha descrit Altafulla com una vila tranquil·la amb una bona sensació de seguretat.

El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, ha descrit Altafulla com un indret en què la normalitat és la nota més destacada. També s’ha referit en la importància de la col·laboració entre els diferents cossos alhora de treballar i desenvolupar la tan necessària prevenció. Ha fet especial esment de com havia quedat palès durant la Junta que la Policia Local d’Altafulla és una policia de proximitat.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, que presidia l’acte, ha comentat que els números baixos en incidents relatius als números alts en denúncies fan pensar en què hi ha força actuacions en què es resolen les incidències, per tant, es pot dir que Altafulla és una vila molt segura. No hi ha cap robatori amb violència ni a les llars ni al carrer. El batlle ha destacat que tot això es deu en una part molt important a la coordinació i cooperació amb els altres cossos tant en el territori com en la zona marítima, i a l’esforç de treballar la proximitat des de totes les vessants, tant d’immediatesa com d’assessorament i dissuasió.

La Junta Local de Seguretat estableix les polítiques de seguretat local i fixa els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que actuen al municipi.

La darrera junta al municipi es va celebrar abans del passat estiu.
Joaquim Nin, delegat del Govern a Tarragona
Jaume Morón, Cap de l’ABP Tarragonès
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat