Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
18 de febrer del 2015
El nou vídeo promocional de la Costa Daurada promou la imatge d’Altafulla com a destinació de turisme familiar i patrimoni
El regidor de Comerç, Pere Gomés, en destaca una “imatge molt renovada i fresca, i que s’adapta molt bé a les noves tendències”
El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat del director del Patronat de Turisme de la institució, Octavi Bono, ha presentat aquest dimarts a l'Auditori Diputació el nou material audiovisual de la Costa Daurada. Un vídeo de 4 minuts de durada que mostra els atractius i productes turístics de la zona i contribueix a posicionar-la com una destinació familiar, tot divulgant la seva varietat de propostes turístiques i la diversitat d'espais. La riquesa natural, cultural i gastronòmica de la zona queda reflectida en aquesta eina promocional, que ha estat produïda per l'empresa Minifilms sota la coordinació del Patronat de Turisme de la Diputació, i que incorpora la música de Joana Serrat.

En l’acte de presentació hi ha estat present la tècnica de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Núria Barba, i el regidor de Comerç, Consum, i Transport, Pere Gomés. L’edil altafullenc ha valorat molt positivament el material. Apunta que transmet una imatge “molt encertada” del nostre territori, “molt renovada i fresca, i que s’adapta molt bé a les noves tendències i els nous mercats”.

Pere Gomés s’ha mostrat convençut que el nou material servirà per promocionar la imatge d’Altafulla, i els valors de patrimoni, turisme familiar, natura i comerç de proximitat que es promouen des de l’Ajuntament.

El vídeo, del qual s'està preparant una versió resumida de 45 segons de durada, esdevindrà la carta de presentació de la Costa Daurada en les diferents accions de difusió i suport a la comercialització que es porten a terme, i estarà al servei de la tasca del Patronat de Turisme de la Diputació i dels actors del sector que el puguin necessitar.
Pere Gomés, regidor de Comerç
Pere Gomés, regidor de Comerç
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla