Notícies
18 de febrer del 2015
La travessera d’Altafulla continua sent la millor valorada de Catalunya per la Fundació RACC
En la darrera auditoria que ha dut a terme l’entitat, han suspès els vials de Ponts, Miami Platja, i Pineda de Mar
La travessera d’Altafulla continua sent la millor valorada de Catalunya. La Fundació RACC ha presentat una nova auditoria sobre la qualitat de les travesseres en vies urbanes. Un estudi que en aquesta ocasió s’ha aplicat a les travessies de la C-14 a Ponts, de la N-340 a Miami Platja, de la N-II a Pineda de Mar, i de la travessera urbana d’Olot. D’aquestes, únicament ha aprovat la d’Olot. La resta han suspès en seguretat, mobilitat, adequació urbana i intensitat de trànsit, que són els paràmetres que té en compte l’auditoria. De fet, la valoració conjunta d’aquestes tres vies no arriba a 50 punts sobre un màxim de 100.

Contràriament, en el cas d’Olot, ocupa la segona posició en el rànquing de tota Catalunya amb una puntuació de 60,5. Només la supera la travessera d’Altafulla amb una puntuació de 78. De fet, en d’altres ocasions han titllat l’avinguda Marquès de Tamarit com un exemple a seguir.

L’extensió del carril bici, la millora dels sistemes de seguretat, les voreres més amples, la senyalització, la incorporació de l’arbrat, i la integració urbana, incloses dins de la Tercera Fase de reconversió del vial han contribuït en una millor valoració.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla