Notícies
19 de febrer del 2015
Els Diables, protagonistes del comiat del Carnaval d’Altafulla
L’enterrament de la sardina ha posat el punt i final aquest dimecres a una setmana de disbauxa al municipi
El Dimecres de Cendra ha posat el punt i final al Carnaval d’Altafulla. La comitiva fúnebre ha acompanyat Sa Majestat Carnestoltes des del Casal La Violeta fins les antigues Escoles Teresa Manero. Un recorregut que enguany ha estat presidit per un correfoc dels Diables d’Altafulla. Ha estat la primera vegada que el grups de grans i el de petits actuaven de forma conjunta. Llucifer ha transmès els últims desitjos del rei del Carnaval. La política i les eleccions municipals no han faltat en un discurs en què també s’han criticat alguns dels actes de la festivitat. També han estat els Diables els encarregats de prendre foc a la festa de comiat.

El seu protagonisme en aquesta edició ha donat vida a un acte que habitualment no comptava amb gaire afluència de públic, i que enguany ha omplert el pati de les escoles. Els assistents han gaudit de la tradicional sardinada popular.

La disbauxa i la gresca han quedat sota les cendres i ara és temps de Quaresma per recuperar la normalitat al municipi. La propera cita marcada en vermell al calendari és la Setmana Santa, que enguany se celebrarà del 29 de març al 6 d’abril.
Àlex Cañas, president dels Diables
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla