Notícies
13 de setembre del 2018
Dilluns comencen les obres per canviar les canonades del carrer Oliverot i millorar la pressió d’aigua a la zona del Comunidor
Hi haurà afectacions al trànsit per accedir a la zona escolar i esportiva del Roquissar
La companyia Aigües d’Altafulla començarà el pròxim dilluns 17 de setembre les obres per canviar totes de les canonades d’aigua del carrer Oliverot.

Els treballs s’allargaran durant un mes, i suposaran una millora en l’abastament d’aigua de tota la zona al voltant del parc del Comunidor. Per això, es canviaran totes les canonades antigues d’aigua per unes de noves, amb més capacitat, i que permetran millorar la pressió d’aigua a tota la zona.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que aquesta és una petició reiterada dels veïns del carrer Oliverot i voltants del Parc del Comunidor, una zona que ha crescut en els darrers anys i ha vist com la xarxa d’abastament d’aigua quedava obsoleta.

Durant el temps que durin els treballs, i a partir d’aquest mateix dilluns, hi haurà diverses afeccions al trànsit en la zona escolar i esportiva del Roquissar pels vehicles que vinguin des de Llevant i de Torredembarra. Per accedir a la zona escolar, al Poliesportiu o al Camp de futbol, s’haurà d’entrar per la plaça Martí Royo i pujar pel carrer de Barceloneta seguint pel carrer del Comunidor, com ha explicat la regidora d’Urbanisme. Els vehicles que surtin de la zona escolar i esportiva del Roquissar podran fer-ho com fins ara i no hi haurà cap afecció en el trànsit.

Durant aquest dies, la companyia Aigües d’Altafulla, que executa les obres, i la Policia Local d’Altafulla informaran de les restriccions del trànsit, i els veïns també podran conèixer les prohibicions de pas i estacionament amb els cartells de senyalització que s’hi posaran i a través dels canals habituals d’informació municipal.

Les obres de renovació de les canonades del carrer Oliverot, que també comportaran la pavimentació i pintura horitzontal de tot aquest carrer, tenen un termini d’execució d’un mes.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla