Notícies
13 de setembre del 2018
Dilluns comencen les obres per canviar les canonades del carrer Oliverot i millorar la pressió d’aigua a la zona del Comunidor
Hi haurà afectacions al trànsit per accedir a la zona escolar i esportiva del Roquissar
La companyia Aigües d’Altafulla començarà el pròxim dilluns 17 de setembre les obres per canviar totes de les canonades d’aigua del carrer Oliverot.

Els treballs s’allargaran durant un mes, i suposaran una millora en l’abastament d’aigua de tota la zona al voltant del parc del Comunidor. Per això, es canviaran totes les canonades antigues d’aigua per unes de noves, amb més capacitat, i que permetran millorar la pressió d’aigua a tota la zona.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que aquesta és una petició reiterada dels veïns del carrer Oliverot i voltants del Parc del Comunidor, una zona que ha crescut en els darrers anys i ha vist com la xarxa d’abastament d’aigua quedava obsoleta.

Durant el temps que durin els treballs, i a partir d’aquest mateix dilluns, hi haurà diverses afeccions al trànsit en la zona escolar i esportiva del Roquissar pels vehicles que vinguin des de Llevant i de Torredembarra. Per accedir a la zona escolar, al Poliesportiu o al Camp de futbol, s’haurà d’entrar per la plaça Martí Royo i pujar pel carrer de Barceloneta seguint pel carrer del Comunidor, com ha explicat la regidora d’Urbanisme. Els vehicles que surtin de la zona escolar i esportiva del Roquissar podran fer-ho com fins ara i no hi haurà cap afecció en el trànsit.

Durant aquest dies, la companyia Aigües d’Altafulla, que executa les obres, i la Policia Local d’Altafulla informaran de les restriccions del trànsit, i els veïns també podran conèixer les prohibicions de pas i estacionament amb els cartells de senyalització que s’hi posaran i a través dels canals habituals d’informació municipal.

Les obres de renovació de les canonades del carrer Oliverot, que també comportaran la pavimentació i pintura horitzontal de tot aquest carrer, tenen un termini d’execució d’un mes.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla