Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de setembre del 2018
L’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla allarga el període de matriculació fins al 21 de setembre
Les classes començaran l’1 d’octubre amb més de 28 cursos i l’aposta ferma per l’alfabetització en català i castellà
L’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla, que havia d’acabar aquest divendres el termini d’inscripció, ha decidit ampliar una setmana més el període por inscriure’s a qualssevol dels 28 cursos que ofereix per al període 2018-2019.

El curs s’iniciarà, en general, el pròxim 1 d’octubre, tot i que en algun curs l’inici es pot ajustar a la demanda dels alumnes inscrits. Per això, els responsables del centre han decidit ampliar una setmana més la inscripció i donar temps als alumnes a programar-se la nova temporada formativa, com ha explicat el coordinador de l’Escola d’Adults d’Altafulla, Francesc Ferré.

L’Escola Municipal d’Adults, que compta cada any amb uns 150 alumnes, ja va difondre al mes de juny tota la graella amb tota l'oferta formativa, una informació que es pot trobar al web municipal www.altafulla.cat , amb el cost, els dies i horaris de les diferents formacions i de les proves de nivell per als idiomes.

Enguany, el centre formatiu segueix apostant pels idiomes, tot i que no descarta ajustar la formació a les demandes dels alumnes.

L’Escola, com explica el seu coordinador, Francesc Ferré, ha doblat enguany l’oferta formativa d’alfabetització en castellà i en català, una de les que té més demanda. També seguirà impartint els diferents nivells d’anglès, alemany, francès, italià i xinès. El taller de jardineria i el curs de noves tecnologies, completen l’oferta formativa.

El període de matriculació va començar el passat 3 de setembre i s’allargarà finalment fins al 21 de setembre. Es pot fer de forma presencial en horari d’oficina dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 14h; i dimecres, de 17 a 19h; o bé, per telèfon al 977 651 085 i en el mateix horari d’atenció al ciutadà. També per correu electrònic a escolaadults@altafulla.altanet.org.

Cal que les persones interessades indiquin la matèria que vol cursar, les dades de contacte (telèfon i correu electrònic), i també les dades personals (nom, cognoms i número de DNI/NIE).

Les classes començaran l’1 d’octubre i per tirar endavant cada curs caldrà un mínim de sis alumnes interessats. L’Escola Municipal d’Adults està situada a l’Aula de Formació Aldara, al número 4 del carrer de la Boga de Baix a Mar.
Francesc Ferré, coordinador Escola d'Adults.
Francesc Ferré, coordinador Escola d'Adults.
Francesc Ferré, coordinador Escola d'Adults.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla