Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de setembre del 2018
Pinten i col•loquen llaços grocs a la façana de l’Escola La Portalada i a l’Avinguda Marquès de Tamarit
Aquest divendres al matí diversos carrers d’Altafulla han aparegut plens de cinta groga
Continua l’estira i arronsa dels llaços grocs a les poblacions del Baix Gaià. Altafulla ha aparegut aquest divendres al matí plena de llaços grocs que algú ha lligat a les tanques i baranes de l’Avinguda Marquès de Tamarit, als carrers pròxims, i també a la façana de l’Escola la Portalada.

Després d’una Diada protagonitzada pel “posa i treu” dels llaços grocs i estelades, aquest dijous algú ha pintat a la façana de La Portalada de la Ronda de Sant Antoni diversos llaços grocs. Uns llaços que aquest divendres al matí han aparegut amb el contorn pintat de vermell.

La façana de l’Escola La Portalada d’Altafulla també ha aparegut amb centenars de llaços groc lligats a les reixes de la porta d’entrada del centre educatiu.

També arbres, baranes, senyals, tanques i tota mena de mobiliari urbà a Altafulla ha servit aquest divendres per posar cinta de plàstic groga lligada en forma de llaç.

Cal recordar que durant la tarda de la Diada Nacional de Catalunya, un grup de ciutadans va treure els centenars de llaços grocs que s’havien posat a Altafulla el dia abans i, fins i tot, un individu va enfilar-se al post de la rotonda de l’Avinguda Marquès de Tamarit per arrencar l’estelada que l’Ajuntament hi penja cada Diada en compliment d’un acord del ple.

La Policia Local d'Altafulla va identificar aquest grup de persones, que van aconseguir treure bona part dels 2.000 llaços grocs que dilluns al vespre alguns ciutadans havien col•locat per tota la vila i, especialment, a l’entrada del municipi.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla