Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de setembre del 2018
Pinten i col•loquen llaços grocs a la façana de l’Escola La Portalada i a l’Avinguda Marquès de Tamarit
Aquest divendres al matí diversos carrers d’Altafulla han aparegut plens de cinta groga
Continua l’estira i arronsa dels llaços grocs a les poblacions del Baix Gaià. Altafulla ha aparegut aquest divendres al matí plena de llaços grocs que algú ha lligat a les tanques i baranes de l’Avinguda Marquès de Tamarit, als carrers pròxims, i també a la façana de l’Escola la Portalada.

Després d’una Diada protagonitzada pel “posa i treu” dels llaços grocs i estelades, aquest dijous algú ha pintat a la façana de La Portalada de la Ronda de Sant Antoni diversos llaços grocs. Uns llaços que aquest divendres al matí han aparegut amb el contorn pintat de vermell.

La façana de l’Escola La Portalada d’Altafulla també ha aparegut amb centenars de llaços groc lligats a les reixes de la porta d’entrada del centre educatiu.

També arbres, baranes, senyals, tanques i tota mena de mobiliari urbà a Altafulla ha servit aquest divendres per posar cinta de plàstic groga lligada en forma de llaç.

Cal recordar que durant la tarda de la Diada Nacional de Catalunya, un grup de ciutadans va treure els centenars de llaços grocs que s’havien posat a Altafulla el dia abans i, fins i tot, un individu va enfilar-se al post de la rotonda de l’Avinguda Marquès de Tamarit per arrencar l’estelada que l’Ajuntament hi penja cada Diada en compliment d’un acord del ple.

La Policia Local d'Altafulla va identificar aquest grup de persones, que van aconseguir treure bona part dels 2.000 llaços grocs que dilluns al vespre alguns ciutadans havien col•locat per tota la vila i, especialment, a l’entrada del municipi.
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat