Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla.
14 de setembre del 2018
Els Castellers d’Altafulla volen veure moltes camises velles aquest dissabte a la plaça del Pou
Els liles portaran el 5d7 a la Diada Castellera dels 45è aniversari, en què els acompanyaran la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa
Els Castellers d’Altafulla ja estan a punt, amb molta motivació i ganes, per celebrar aquest dissabte, 15 de setembre a les sis de la tarda, la gran Diada del 45è Aniversari de la seva fundació. Serà tota una tarda i nit castellera, que culminarà amb la festa Enfila’t que ha organitzat l’associació juvenil Towntobe a la gespa del Castell de 9 a quarts de tres de la matinada.

Abans de la gresca, però, tocarà suar camisa en la Diada que celebra el 45è aniversari del naixement dels de Ca l’Ixart.

Una diada molt especial, com ha deixat clar el cap de colla dels Castellers d’Altafulla, Pol Munté, on no hi poden faltar, sobretot, els castellers i castelleres. Els liles volen portar els tres castells de set i estrenar el primer 5d7 de l’any.

A més dels d’Altafulla, hi actuaran la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa, que vindran a festejar l’aniversari de la colla local, “tot un regal”, com ha assegurat Pol Munté i una gran diada que permetrà veure grans construccions castelleres a la plaça del Pou.

La Diada d’aquest dissabte serà pels liles més que una prèvia de cara a la primera jornada del Concurs de Castells de Torredembarra que es celebra el pròxim 30 de setembre.

Tot i la importància del Concurs, però, els de Ca l’Ixart tenen els ulls posats en la Diada del 45è aniversari, on no hi poden faltar per donar caliu, com ha reiterat el cap de colla, “camises molt velles”, en al•lusió als primers castellers altafullencs i com a agraïment als fundadors de la colla.

Després de l’actuació castellera, els Castellers d’Altafulla i tothom que els acompanyi gaudiran de l’Enfila’t, una nit de música a la gespa del Castell amb un line-up musical de luxe amb els dj’s tarragonins Pallaretti & Gruyere, els terrassencs Caipirinhas Rumberus i els DJs Bonk3rs, que tancaran la festa castellera a quarts de tres de la matinada.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla