Notícies
Foto: PIMEC
14 de setembre del 2018
Florenci Nieto, reelegit president de la branca de Comerç de PIMEC Tarragona
Nieto ha treballat els darrers mesos en assolir la consolidació de la marca Baix Gaià
Florenci Nieto ha estat reelegit president del consell territorial de PIMEComerç Tarragona per continuar al capdavant de les tasques de la patronal sectorial al territori, i seguir treballant en els objectius marcats, que passen per millorar la sostenibilitat, la formació i la digitalització del petit i mitjà comerç català.

Àlex Goñi, president de PIMEComerç ha tornat a donar la confiança a Florenci Nieto per formar part de l’equip que ha d’integrar la nova directiva de la sectorial i potenciar el comerç de Tarragona.

El reelegit president de PIMEComerç a Tarragona ha agraït el nomenament i ha explicat que seguirà “treballant sense parar per un petit i mitjà comerç cada vegada més fort i unit i conduir-lo cap a l'excel•lència”.

Nieto va participar en la 1a Taula de Comerç del Baix Gaià i s’ha implicat de forma especial per assolir un dels objectius d’aquesta taula, la consolidació de la marca comercial Baix Gaià.

PIMEComerç és la patronal del sector del Comerç de la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya i, amb els seus socis col•lectius, s’apropa als 45.000 comerços associats.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla