Notícies
19 de febrer del 2015
Fèlix Alonso qualifica de “precipitat” l'anunci de Foment sobre el Tercer Fil
Ballesteros afirma que el ministeri contempla la provisionalitat del projecte i estudia alternatives per treure les mercaderies de la costa
El Ministeri de Foment licitarà abans de finals d'any les obres per millorar l'accessibilitat a l'estació de tren de Tarragona per un import de 6.200.000 euros. Així ho ha assegurat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, després d'una reunió a Madrid. Segons el batlle tarragoní, Foment contempla també que la implantació del Tercer Fil ferroviari a la ciutat sigui provisional i ja estudia alternatives a la línia de la costa per al tràfic de mercaderies. En aquest sentit està previst que properament l'Ajuntament de Tarragona signi un protocol amb la ministra de Foment que recollirà les seves demandes al respecte. Tot i això, Ballesteros assegura “no abaixar la guàrdia”.

Qui tampoc ha abaixat mai la guàrdia ha estat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. De fet, el consistori altafullenc va ser el primer en presentar una denúncia contra el projecte. Ara, el batlle torna a mostrar-se contrari amb l’anunci de Foment de desencallar el Tercer Fil al Corredor Mediterrani entre Castellbisbal-Vandellòs-. Una decisió que ha qualificat de “precipitada”.

L’Ajuntament d’Altafulla va presentar el 14 de juny del 2013 davant de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona un recurs administratiu per declarar nul el projecte i la licitació de les obres. Aquest dilluns la reivindicació la traslladava a l’Audiència Nacional.

Està previst que el ministeri de Foment sotmeti a informació pública durant el primer semestre d’aquest 2015 l’intercanviador de l’Arboç, on es connectarà l’alta velocitat amb el tren convencional.
Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla