Notícies
19 de febrer del 2015
L'excoordinador d'Urbanisme de Torredembarra i l’enginyer municipal declaren aquest divendres
Se’ls acusa d’un delicte contra l’administració en el marc del presumpte cas de corrupció de l’Ajuntament
El jutjat número 1 del Vendrell ha citat a declarar aquest divendres 20 de febrer l'excoordinador d'Urbanisme de Torredembarra, Jaume Vila, i l'enginyer municipal, Vicenç Ruiz, en la instrucció d'un delicte contra l'administració.

En les dues declaracions estaran presents els fiscals anticorrupció de Madrid, José Grinda, i Barcelona, Fernando Bermejo, que investiguen delictes contra l'administració pública, prevaricació, malversació i tràfic d'influències.

Vila, també exdiputat de CiU, va supervisar les obres de l'aparcament municipal de Filadors i també hauria cobrat més de 22.000 euros en factures autoritzades directament per l'exalcalde Daniel Masagué (CiU) entre el juliol del 2009 i el febrer del 2010.
El grup municipal del PSC ja va portar les factures al Tribunal de Comptes al sospitar que eren injustificades i el Tribunal va dictaminar que els treballs s'havien realitzat, encara que va qüestionar el procediment administratiu.

El jutge investiga sota secret de sumari un cúmul de contractes presumptament irregulars de l'Ajuntament de Torredembarra i entre els imputats consta l'empresari Jordi Sumarroca, de la companyia Teyco, constructora de Filadors.

El contracte de Vila vencia el 30 de juny de l'any passat, però no es va renovar, segons va informar llavors l'actual alcalde, Enric Grangel (PSC), ja que el 26 de juny la Guàrdia Civil va detenir l'exalcalde Masagué i sis regidors de l'antic equip de govern.

El cas acumula 16 imputats que es divideixen en vuit polítics, quatre empresaris i quatre empleats municipals i el jutge ha prorrogat un mes més el secret de sumari.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat