Notícies
19 de febrer del 2015
L'excoordinador d'Urbanisme de Torredembarra i l’enginyer municipal declaren aquest divendres
Se’ls acusa d’un delicte contra l’administració en el marc del presumpte cas de corrupció de l’Ajuntament
El jutjat número 1 del Vendrell ha citat a declarar aquest divendres 20 de febrer l'excoordinador d'Urbanisme de Torredembarra, Jaume Vila, i l'enginyer municipal, Vicenç Ruiz, en la instrucció d'un delicte contra l'administració.

En les dues declaracions estaran presents els fiscals anticorrupció de Madrid, José Grinda, i Barcelona, Fernando Bermejo, que investiguen delictes contra l'administració pública, prevaricació, malversació i tràfic d'influències.

Vila, també exdiputat de CiU, va supervisar les obres de l'aparcament municipal de Filadors i també hauria cobrat més de 22.000 euros en factures autoritzades directament per l'exalcalde Daniel Masagué (CiU) entre el juliol del 2009 i el febrer del 2010.
El grup municipal del PSC ja va portar les factures al Tribunal de Comptes al sospitar que eren injustificades i el Tribunal va dictaminar que els treballs s'havien realitzat, encara que va qüestionar el procediment administratiu.

El jutge investiga sota secret de sumari un cúmul de contractes presumptament irregulars de l'Ajuntament de Torredembarra i entre els imputats consta l'empresari Jordi Sumarroca, de la companyia Teyco, constructora de Filadors.

El contracte de Vila vencia el 30 de juny de l'any passat, però no es va renovar, segons va informar llavors l'actual alcalde, Enric Grangel (PSC), ja que el 26 de juny la Guàrdia Civil va detenir l'exalcalde Masagué i sis regidors de l'antic equip de govern.

El cas acumula 16 imputats que es divideixen en vuit polítics, quatre empresaris i quatre empleats municipals i el jutge ha prorrogat un mes més el secret de sumari.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla