Notícies
19 de febrer del 2015
El cinema fantàstic arriba al FIC-CAT de la mà del Festival de Sitges
Ciència ficció, terror i fantasia seran presents del 2 al 7 de juny a Roda de Berà en el marc de la nova secció ‘Pantalla Sitges’
El millor cinema fantàstic en català estarà present en la 8ª edició del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català – Costa Daurada. Una participació que serà possible gràcies a una nova col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

El FIC-CAT, que se celebrarà entre el 2 i el 7 de juny a Roda de Berà, inaugura així una nova secció dins les seves projeccions, ‘Pantalla Sitges’, que serà presentada pel mateix director Àngel Sala, qui en d’altres ocasions ja ha estat membre del jurat.

El llargmetratge ‘L’altra frontera’, dirigit per André Cruz Shiraiwa, serà el protagonista del ‘Pantalla Sitges’ d’enguany. La pel·lícula presenta una realitat distòpica on Hannah i el seu fill Lleó han d’escapar d’una guerra que ha aïllat el seu país. Intentant creuar la frontera, entren a Terra de Ningú, un camp d'acollida que els proporciona llit i aliment, però que els sotmetrà a un sever sistema opressor obligant-los a competir per la seva permanència al camp.

L’acord entre els dos festivals inicia una col·laboració que donarà difusió i posarà de manifest la importància del cinema fantàstic dins de l’audiovisual català.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla