Notícies
19 de febrer del 2015
El cinema fantàstic arriba al FIC-CAT de la mà del Festival de Sitges
Ciència ficció, terror i fantasia seran presents del 2 al 7 de juny a Roda de Berà en el marc de la nova secció ‘Pantalla Sitges’
El millor cinema fantàstic en català estarà present en la 8ª edició del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català – Costa Daurada. Una participació que serà possible gràcies a una nova col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

El FIC-CAT, que se celebrarà entre el 2 i el 7 de juny a Roda de Berà, inaugura així una nova secció dins les seves projeccions, ‘Pantalla Sitges’, que serà presentada pel mateix director Àngel Sala, qui en d’altres ocasions ja ha estat membre del jurat.

El llargmetratge ‘L’altra frontera’, dirigit per André Cruz Shiraiwa, serà el protagonista del ‘Pantalla Sitges’ d’enguany. La pel·lícula presenta una realitat distòpica on Hannah i el seu fill Lleó han d’escapar d’una guerra que ha aïllat el seu país. Intentant creuar la frontera, entren a Terra de Ningú, un camp d'acollida que els proporciona llit i aliment, però que els sotmetrà a un sever sistema opressor obligant-los a competir per la seva permanència al camp.

L’acord entre els dos festivals inicia una col·laboració que donarà difusió i posarà de manifest la importància del cinema fantàstic dins de l’audiovisual català.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat