Notícies
20 de febrer del 2015
L' ‘Alta Kids’ dóna el tret de sortida aquest cap de setmana al programa de fires que es vol impulsar tots els diumenges a Altafulla
L’Ajuntament d’Altafulla i l’entitat Link Enllaç Social organitzaran diferents mostres, els beneficis de les quals es destinaran a fins solidaris
La mostra ‘Alta Kids’ donarà el tret de sortida aquest cap de setmana al programa de fires que l’Ajuntament d’Altafulla i l’entitat Link Enllaç Social vol promoure tots els diumenges de l’any al municipi.

La iniciativa pretén afavorir l’afluència de visitants durant el cap de setmana. Va dirigida no només als altafullencs i altafullenques, sinó també a tots aquells veïns i veïnes de la contrada que hi vulguin prendre part.

L’espai que s’ha triat per celebrar aquestes fires és l’avinguda Marquès de Tamarit. Segons un dels organitzadors, Mauri Fernàndez, un “lloc de referència i de pas” que fins ara ha estat “poc explotat”.

Cada primer diumenge de mes se celebrarà la fira denominada D.O del Camp; una mostra que vol expressar gastronòmica i culturalment el nostre territori. El segon diumenge de mes estarà dedicat a la fira batejada com a ‘Art de Rambla’. El tercer diumenge de mes estarà dedicat a l’ ‘Alta Kids’, la mostra que donarà el tret de sortida a la iniciativa aquest cap de setmana. ‘Mà a mà’ serà la proposta del quart diumenge de mes; un mercat temàtic amb antiguitats i amb representació del món vintage i retro. I en el cas d’aquells mesos que disposin d’un cinquè diumenge, aquest anirà dedicat a la mostra ‘Cuida’t’; un espai de salut, alimentació, i estètica.

En el cas de l’ ‘Alta Kids’, oferirà, de 10 del matí a 6 de la tarda, diferents activitats adreçades als més petits de la vila. El dissabte hi haurà coca amb xocolata, tallers solidaris, concurs de cuina infantil, joc d’scrabble, vermut solidari, taller de conducció, pallassos, concurs de mascotes, i disco-mòbil. Pel que fa al diumenge, els infants podran gaudir de Gegants i Grallers, tallers i jocs tradicionals, scrabble, passarel·la de moda infantil, macarronada popular, la Capsa dels Contes, concurs de talents, xerrades de mascotes, i actuació dels Diables Infantils. En el marc de la fira, els més petits també podran gaudir d’un estand amb diferents productes, d’una granja d’animals, d’un rocòdrom, de quads, i de música, entre moltes altres activitats.

Més enllà de gaudir de l’oci al municipi, la mostra també té una vessant solidària. Els beneficis de cadascuna de les fires es destinaran a fins solidaris. Aquest cap de setmana, a les cardiopaties infantils.

La mostra comptarà aquest cap de setmana amb un punt d’informació. Responsables de l’organització donaran a conèixer a la ciutadania la iniciativa, que resta oberta a la participació d’entitats, associacions, i persones a títol individual.
Mauri Fernàndez, un dels organitzadors de les fires
Mauri Fernàndez, un dels organitzadors de les fires
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat