Notícies
20 de febrer del 2015
L’Associació Mediambiental La Sínia celebra la 16a Plantada al riu Gaià
L’activitat tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11h i consistirà en una reforestació en el tram que va d’Altafulla a Ferran
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla torna a proposar una nova plantada al riu Gaià. Una iniciativa que celebrarà enguany la seva setzena edició, i que tornarà a comptar amb el suport del grup ecologista GATA.

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11 del matí, i consistirà en una reforestació del bosc de ribera a la llera del riu, en el tram que va d’Altafulla a Ferran. L’objectiu final, segons una de les responsables de la iniciativa, Anna Arall, és delimitar l’espai per on els visitants han de passejar, fora de la llera del riu.

De fet, l’entitat, juntament amb les regidories de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla van impulsar un projecte ara fa unes setmanes per recuperar part del camí que avui passa pel mig del Gaià. Es tracta d’habilitar un tram de 500 metres per l’antic traçat de les sèquies del marge esquerra del riu en paral·lel al que seria el seu curs natural.
Anna Arall, responsable de Voluntariat
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat