Notícies
20 de febrer del 2015
L’Associació Mediambiental La Sínia celebra la 16a Plantada al riu Gaià
L’activitat tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11h i consistirà en una reforestació en el tram que va d’Altafulla a Ferran
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla torna a proposar una nova plantada al riu Gaià. Una iniciativa que celebrarà enguany la seva setzena edició, i que tornarà a comptar amb el suport del grup ecologista GATA.

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11 del matí, i consistirà en una reforestació del bosc de ribera a la llera del riu, en el tram que va d’Altafulla a Ferran. L’objectiu final, segons una de les responsables de la iniciativa, Anna Arall, és delimitar l’espai per on els visitants han de passejar, fora de la llera del riu.

De fet, l’entitat, juntament amb les regidories de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla van impulsar un projecte ara fa unes setmanes per recuperar part del camí que avui passa pel mig del Gaià. Es tracta d’habilitar un tram de 500 metres per l’antic traçat de les sèquies del marge esquerra del riu en paral·lel al que seria el seu curs natural.
Anna Arall, responsable de Voluntariat
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla