Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 d'octubre del 2018
Més de 30 persones participen al ball social per a la gent gran, conduït enguany per Mans per l’Acció Solidària Altafulla
La Regidoria d’Acció Social ha confiat en l’entitat altafullenca perquè agafi les regnes de l’activitat, amb un gran èxit de participació
La Regidora d’Acció Social i Gent Gran d’Altafulla ja té en marxa totes les activitats que organitza, tant per a la gent gran com per d’altres col•lectius del municipi.

Pel que fa a les activitats per a la gent gran, el taller d’informàtica, el d’entrenament de la memòria i creativitat, a més de les activitats de salut per a la gent gran, estan ja en ple funcionament.

També va començar el passat 2 d’octubre una de les activitats que està tenint més acceptació entre la gent gran del municipi. Es tracta del ball social per a la gent gran que es fa al Casal La Violeta, els dimarts i dijous de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda.
El consistori ha confiat aquest curs 2018-2019 en l’entitat altafullenca Mans per l’Acció Social que ja s’encarrega amb solvència de fa temps de l’activitat de teatre social per a la gent gran.

Des d’aquesta edició, condueixen també les classes dirigides del ball social que com explica Danina Martínez, la professora i membre de Mans per l’Acció Solidària, estan agradant molt.

En aquesta activitat, la gent gran pot ballar en línia diferents coreografies amb estils que van de la bachata, el fox trot, la cúmbia, el vals, el tango, la salsa o el rock. El més important és que no cal portar parella, només ganes de passar una bona estona.

A més, com sosté la professora, la gent gran exercita amb aquest ball les capacitat motores i, a més, la memòria perquè han d’aprendre coreografies bàsiques que els fan exercitar la ment.

A banda del ball social, aquest curs també s’està desenvolupant amb èxit l’activitat del teatre social per a la gent gran, un curs ja consolidat impulsat per la Regidoria d’Acció Social i Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla i que es fa els dijous de dos quarts de sis a set de la tarda, també al Casal La Violeta d’Altafulla.

Qui encara es vulgui apuntar a qualsevol d’aquestes activitats, ho pot fer al telèfon al 977 650 008 o a mriambau@altafulla.altanet.org
Danina Martínez, Mans per l'Acció Solidària
Danina Martínez, Mans per l'Acció Solidària
Danina Martínez, Mans per l'Acció Solidària
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès