Notícies
20 de febrer del 2015
El CSOA Les Naus celebra aquest cap de setmana el seu primer aniversari en funcionament
El local, ubicat a la carretera N-87 entre Altafulla i Torredembarra, acollirà aquest dissabte un ampli programa d’activitats
El Centre Social Ocupat i Autogestionat (CSOA) Les Naus està d’aniversari. Aquest mes de febrer celebra el seu primer any en funcionament. Concretament, aquest dissabte sota el lema ‘1 any construint, 1 any resistint’. Dotze mesos molt intensos, amb una gran participació de la ciutadania, que han ofert un ampli ventall d’activitats alternatives al marge de les institucions. S’hi ha referit una de les seves responsables.
Els responsables estan convençuts que “amb ganes i voluntat” l’espai gaudirà d’un bon futur.

El local, ubicat a la carretera N-87 entre Altafulla i Torredembarra, acollirà aquest dissabte un ampli programa d’activitats al llarg de tot el dia. S’iniciaran a les 12 del migdia amb una vermutada rumbera a càrrec de la formació Radio Esperanza i un show d’acrobàcies aèries. A les 2 tindrà lloc una paellada popular, i a les 4 la projecció del documental ‘Ciutat Morta’.
A les 6 de la tarda, els assistents podran gaudir d’un tast de diferents tallers d’acrioga i més acrobàcies. I ja a la nit, se celebrarà un sopar popular a les 9, i actuacions musicals, a partir de les 11, dels grups 3 y el Inglés, Fi-Asko, New Exits (The Versions), Radio Esperanza, i BB Bino.
Una de les organitzadores
Una de les organitzadores
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat