Notícies
20 de febrer del 2015
El CSOA Les Naus celebra aquest cap de setmana el seu primer aniversari en funcionament
El local, ubicat a la carretera N-87 entre Altafulla i Torredembarra, acollirà aquest dissabte un ampli programa d’activitats
El Centre Social Ocupat i Autogestionat (CSOA) Les Naus està d’aniversari. Aquest mes de febrer celebra el seu primer any en funcionament. Concretament, aquest dissabte sota el lema ‘1 any construint, 1 any resistint’. Dotze mesos molt intensos, amb una gran participació de la ciutadania, que han ofert un ampli ventall d’activitats alternatives al marge de les institucions. S’hi ha referit una de les seves responsables.
Els responsables estan convençuts que “amb ganes i voluntat” l’espai gaudirà d’un bon futur.

El local, ubicat a la carretera N-87 entre Altafulla i Torredembarra, acollirà aquest dissabte un ampli programa d’activitats al llarg de tot el dia. S’iniciaran a les 12 del migdia amb una vermutada rumbera a càrrec de la formació Radio Esperanza i un show d’acrobàcies aèries. A les 2 tindrà lloc una paellada popular, i a les 4 la projecció del documental ‘Ciutat Morta’.
A les 6 de la tarda, els assistents podran gaudir d’un tast de diferents tallers d’acrioga i més acrobàcies. I ja a la nit, se celebrarà un sopar popular a les 9, i actuacions musicals, a partir de les 11, dels grups 3 y el Inglés, Fi-Asko, New Exits (The Versions), Radio Esperanza, i BB Bino.
Una de les organitzadores
Una de les organitzadores
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla